Το πληθωρικό, αγωνιστικό ηλεκτρικό SUV της Cupra!

Ανακοίνωσε και τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος πώλησης αποκλειστικά μοντέλων Cupra στην Ευρώπη

  • -
  • -

Διπλό χτύπημα από την Cupra!

H αυτόνομη, πλέον, μάρκα της Seat ανακοίνωσε την συμμετοχή της στη σειρά off road αγώνων, Extreme E, η οποία αφορά ηλεκτρικά SUV. Είναι ο πρώτος κατασκευαστής που συμμετέχει στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, η Cupra έδωσε στο φως της δημοσιότητας το μοντέλο με το οποίο θα επιχειρήσει να κυριαρχήσει στην… ηλεκτρική αρένα.

Η Cupra Θα συνεργαστεί με την ΑΒΤ Sportsline, ενώ ο οδηγός που θα κάτσει πίσω από το τιμόνι του πληθωρικού SUV είναι ο Mattias Ekstrom. Δεδομένου πως το Extreme E επιτάσσει την ύπαρξη και γυναίκας οδηγού, είναι ευλογοφανές πως θα υπάρχει εκπροσώπηση και του γυναικείου φύλλου. 

«Το Extreme E αντιπροσωπεύει τη στάση της CUPRA στον κόσμο των αγώνων και τη φιλοδοξία της να ανακαλύψει νέες εμπειρίες μηχανοκίνητου αθλητισμού. Για αυτόν τον λόγο, η απόφαση να γίνει ο πρώτος κατασκευαστής αυτοκινήτων που θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό και να ενισχύσει τη συμμετοχή της με την ABT, είναι απόδειξη του κοινού οράματος των δύο συνεργατών για την αναδημιουργία του κόσμου των αυτοκινήτων υψηλής απόδοσης μέσω του εξηλεκτρισμού», δήλωσε περιχαρής ο Dr. Werner Tietz, ως Seat Exevutive Vice-President for R&D.

Υπενθυμίζεται πως στους αγώνες Extreme E θα συμμετέχει και η νεότευκτη μάρκα του Lewis Hamilton.


Άνοιξε το πρώτο Cupra Garage στην Ευρώπη
Παράλληλα με την ανωτέρω ανακοίνωση, η Cupra γιόρτασε και τα εγκαίνια του πρώτου σημείου πώλησης αποκλειστικά μοντέλων Cupra στην Ευρώπη. Αυτό δεσπόζει στη γερμανική πόλη Αμβούργο, και είναι το δεύτερο παγκοσμίως, μιας και προηγήθηκε η λειτουργία ενός άλλου στο Μεξικό.

«Το άνοιγμα του πρώτου CUPRA Garage στην Ευρώπη συμπληρώνει τους 247 CUPRA Specialists σε όλο τον κόσμο και αντιπροσωπεύει ένα επιπλέον βήμα στη στρατηγική του συστήματος διανομής προκειμένου να γίνουμε μια παγκόσμια μάρκα», εξήγησε ο

Wayne Griffiths, SEAT Executive Vice-President for Sales and Marketing.


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...