Νέες εκδόσεις Fiat Professional Ducato

Η νέα σειρά επαγγελματικών θα παρουσιαστεί σε δύο από τις σημαντικότερες κλαδικές εκθέσεις της Ευρώπης

  • -
  • -

Στην παρουσίαση της νέας σειράς του νέου Ducato, η οποία έχει αναπτυχθεί με έμφαση στις εκδόσεις motorhome, θα προχωρήσει η Fiat Professional, στο πλαίσιο των εκθέσεων Caravan Salon στο Ντίσλεντορφ της Γερμανίας και Salone del Camper στην Πάρμα της Ιταλίας.

Το πρωτότυπο “cab-to-cab” όπου οι καμπίνες δύο Ducato Chassis 2.3 180hp έχουν ενωθεί σε ένα όχημα, παρουσιάζει την αντοχή του πλαισίου με εμφατικό τρόπο, ενώ στα μοντέλα παραγωγής η διάθεση όλων των εκδόσεων του βραβευμένου κινητήρα 2.3 Multijet 2 απόδοσης 120, 140, 160 και 180 ίππων, αλλά και το νέο αυτόματο κιβώτιο των 9 σχέσεων δημιουργούν ένα μεγάλος εύρος επιλογών. 

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ FIAT 500 HYBRID

Τα ανωτέρω πλαισιώνονται με την πλήρη γκάμα προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης (ADAS), αλλά και με έξυπνες λύσεις συνδεσιμότητας. Παράλληλα με τις επιλογές σε επίπεδο συστημάτων κίνησης, η Fiat Professional παρουσιάζει και μια σειρά νέων λύσεων που αυξάνουν ακόμα περισσότερο τη χρηστικότητα του Ducato, με σημαντικότερη τη δυνατότητα περιστροφής των μπροστινών καθισμάτων κατά τον κατακόρυφο άξονα (όταν το όχημα είναι σταθμευμένο), έτσι ώστε η καμπίνα να διαμορφώνεται σε ένα καθιστικό-γραφείο.

«Είμαστε περήφανοι που έχουμε τη δυνατότητα να βρισκόμαστε σε τόσο σημαντικές εκθέσεις και να δείχνουμε στο κοινό τις μοναδικές δυνατότητες του best seller μας, του Ducato. Μόνο η έκδοση motorhome έχει επιλεχθεί από περισσότερες από 500.000 οικογένειες στην Ευρώπη, ενώ οι διαθέσιμες διαμορφώσεις του μοντέλου είναι χιλιάδες. Οι εκθέσεις μας δίνουν επιπλέον την ευκαιρία να ακούσουμε τις ανάγκες των πελατών μας και να δημιουργήσουμε νέες πρωτοποριακές ιδέες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Eric Laforge, Επικεφαλής για την περιοχή EMEA της μάρκας Fiat Professional.

Το Ducato συνιστά ένα από τα δημοφιλέστερα οχήματα στην κατηγορία του, ξεχωρίζοντας κατά τη 40ετή πορεία του για την απόδοση, την αντοχή και την προσαρμοστικότητα που επιδεικνύει σε κάθε ανάγκη.

Διαθέσιμο σε διαμόρφωση Van, Pick-up, Chassis, αλλά και οχήματος μεταφοράς προσωπικού, το Ducato προσφέρεται σε ποικιλία εκδόσεων. Χαρακτηριστικό της προσαρμοστικότητας και της αντοχής της πλατφόρμας του Ducato είναι ότι το μοντέλο έχει  επιλεχθεί ως το ιδανικό όχημα για μετασκευή σε αυτοκινούμενο τροχόσπιτο.

Τα τελευταία 10 χρόνια περισσότερες από 500.000 οικογένειες στην Ευρώπη έχουν επιλέξει το Ducato για τις αποδράσεις τους, ενώ η Fiat Professional είναι η μοναδική μάρκα που διαθέτει ειδική ομάδα που είναι αφιερωμένη σε αυτή την κατηγορία οχημάτων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...