Jeep Grand Wagoneer: Μακρύ και πολυτελές

Μόλις μπει στην παραγωγή το 2021, θα τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας της αμερικάνικης μάρκας

  • -
  • -

Μετά από 30 χρόνια η Jeep επαναφέρει στην παραγωγή το Wagoneer. Ένα πολυτελές 4x4 που κατασκευαζόταν έως το 1991, που συνδύαζε την ευρυχωρία ενός station wagon με την εμφάνιση ενός SUV. Η παραγωγή του θα αρχίσει στο Ντιτρόιτ το επόμενο έτος, σε εκδόσεις Wagoneer και Grand Wagoneer.

Η αμερικάνικη μάρκα παρουσίασε το πρωτότυπο Grand Wagoneer, το οποίο θα οδηγήσει στο αυτοκίνητο παραγωγής του 2021, το οποίο δεν αναμένεται να διαφέρει σημαντικά. Με αυτό η Jeep επεκτείνει τη γκάμα της προς τα πάνω, ώστε να διεκδικήσει μερίδιο αγοράς στην κατηγορία των μεγάλων και premium SUV, εκεί όπου κυριαρχούν οι γερμανικές εταιρείες.


Εξωτερικά ξεχωρίζει από το μακρύ αμάξωμα που θυμίζει van και τη στενή μάσκα που ενώνεται με τα φωτιστικά σώματα. Στο πολυτελές εσωτερικό το βλέμμα πέφτει στο πλήρως ψηφιακό ταμπλό, με τις τέσσερις οθόνες: 12,3 ιντσών ως πίνακας οργάνων, 12,1 ιντσών στην κεντρική κονσόλα για το σύστημα πολυμέσων και 10,25 ιντσών ακριβώς από κάτω για λειτουργίες όπως το μασάζ στα καθίσματα και μία 10,25’’ μπροστά από τον συνοδηγό.

Παραπονεμένοι δεν θα μείνουν οι πίσω επιβάτες, καθώς έχουν στη διάθεσή τους από μία οθόνη 10,1 ιντσών για ψυχαγωγία και μία κοινή 10,25 ιντσών στην κονσόλα ανάμεσα στα εμπρός καθίσματα.

To Grand Wagoneer Concept εφοδιάζεται με plug-in υβριδική τεχνολογία, χωρίς πάντως να γίνουν γνωστές λεπτομέρειες για ισχύ, κατανάλωση κλπ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...