Ειδική έκδοση DS 7 Crossback Louvre: H Γαλλία σε αυτοκίνητο

Προσφέρεται σε Plug-in υβριδικές εκδόσεις, αλλά και με κινητήρες εσωτερικής καύσης

  • -
  • -

Η βαθιά γαλλική ιστορία των τελευταίων οχτώ αιώνων που αντανακλά το Μουσείο του Λούβρου πλέον αποτυπώνεται και σε μια ειδική έκδοση του DS 7 Crossback.

Ο λόγος για το μοντέλο DS 7 Crossback Louvre, το οποίο πλέον υιοθετεί πινελιές που “ανασαίνουν” γαλλικό πολιτισμό. Ούσα πιστή θαμώνας του μουσείου, η DS ενσωματώνει στο premium SUV μια σειρά σημάτων “Louvre” σε ποικίλα σημεία του αυτοκινήτου, όπως είναι το μπροστινό καπό, οι μπροστινές θύρες και το πίσω μέρος, Τα φτερά του αυτοκινήτου όσο και τα παράθυρα τονίζονται από το χρώμα Gloss Black, με τις αλουμινένιες ζάντες των 20 ιντσών Alexandria να δεσπόζουν. Όσον αφορά τους διαθέσιμα χρώματα, αυτά είναι τα Ink Blue, Pearl Crystal, Perla Nera Black και Platinum Grey.

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ DS 7 CROSSBACK 1.6 THP 225 PS AUTO



Στο εσωτερικό χαρακτηριστική είναι η σχεδιαστική τεχνική που ενσαρκώνεται σε στιλ πυραμίδας, ενώ έχουν χρησιμοποιηθεί ιδιαίτερα ποιοτικά υλικά όπως είναι η δερμάτινη επένδυση Black Basalt Nappa.

Το DS 7 Crossback Louvre ενσωματώνει μια κεντρική οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης των 12 ιντσών, ενώ παρέχεται η δυνατότητα περιήγησης στο πλούσιο γαλλικό παρελθόν μέσω ενός podcast (διάρκειας τεσσάρων λεπτών), στη γαλλική, γερμανική, ισπανική και ιταλική γλώσσα.


Το μοντέλο διατίθεται σε δύο plug-in υβριδικά κινητήρια σύνολα, απόδοσης είτε 300 ίππων (4WD) είτε των 225 ίππων. Το αυτοκίνητο απολαμβάνει αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία 50 Km (βάσει WLTP), με την κορυφαία έκδοση των 300 ίππων να κάνει το 0-100 km/h σε 5.9 δευτερόλεπτα, ενώ τα πρώτα 1.000 μέτρα μπορούν να γίνουν σε 25,9 sec. Παράλληλα υπάρχουν και μοτέρ βενζίνης των 180 και 225 ίππων, όπως και diesel των 180.

Για το DS 7 Crossback Louve μεγάλη σημασία έχουν και οι προηγμένες τεχνολογίες όπως είναι το στάνταρ σύστημα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2 (DS Connected Pilot), το DS Active Scan Suspension (ανάρτηση ελεγχόμενη μέσω κάμερας) και η DS ACTIVE LED VISION.


Τέλος, ενσωματώνονται τα συστήματα  Extended Traffic Sign Recognition, Active Blind Spot Detection, Driver Attention Alert και Lane Departure Warning.


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...