Νέα Audi S3 Sportback και S3 Sedan με 310 ίππους (video)

Και σε εκδόσεις περιορισμένης παραγωγής, σε κίτρινο και κόκκινο χρώμα αμαξώματος

  • -
  • -

Στην 4η γενιά του πλέον, το Α3 υποδέχεται τις σπορ εκδόσεις του: το S3 Sportback και το S3 Sedan. Ήδη σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες έχουν αρχίσει οι παραγγελίες για τα δύο μοντέλα της Audi, με τις τιμές στη Γερμανία να αρχίζουν από τα 46.300 ευρώ για το Sportback και τα 47.180 ευρώ για το Sedan. Οι πρώτες παραδόσεις θα γίνουν τον Οκτώβριο, οπότε μέσα στους επόμενους μήνες αναμένουμε να τα δούμε και στην Ελλάδα.

Τα δύο S3 εφοδιάζονται με το 2.0 TFSI που αποδίδει 310 ίππους και 400 Nm ροπής, το 7τάχυτο S tronic, σπορ ανάρτηση που χαμηλώνει το αμάξωμα κατά 15 mm και τετρακίνηση quattro, όλα στο στάνταρ εξοπλισμό. Αφού σας ενδιαφέρουν οι επιδόσεις, να σας πούμε ότι η διαδικασία 0-100 km/h διαρκεί και στα δύο μοντέλα 4,8 sec και η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΝΕΟ AUDI A3

Η περιορισμένης παραγωγής έκδοση “Edition one” διατίθεται στο κίτρινο χρώμα για το Sportback και το κόκκινο για το Sedan, με 19άρες ζάντες αλουμινίου (στάνταρ είναι οι 18 ιντσών) και σπορ καθίσματα με δερμάτινη επένδυση Nappa.

Σε σχέση με τους προκατόχους τους, τα δύο μοντέλα έχουν μεγαλώσει σε εξωτερικές διαστάσεις (+3 cm και +4 cm για το Sportback και το Sedan), φθάνοντας τα 4,34 και τα 4,5 μέτρα, αντίστοιχα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...