Η G-Class αποκτά πλουσιότερο εξοπλισμό και περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης

Το θρυλικό off road μοντέλο της Mercedes-Benz αναβαθμίζεται από το Σεπτέμβριο

  • -
  • -

Αν σκέφτεστε να αγοράσετε μία νέα G-Class, ίσως πρέπει να περιμένετε λίγο. Και αυτό διότι τα αυτοκίνητα που θα κατασκευαστούν από την 1η Σεπτεμβρίου 2020 θα έχουν επιπλέον στοιχεία στο βασικό εξοπλισμό τους. Το off road μοντέλο της Mercedes-Benz γιορτάζει φέτος τη συμπλήρωση 40 ετών παρουσίας στην αυτοκίνηση.

Επίσης, δίνονται περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης της G-Class, με πιο πλούσια παλέτα χρωμάτων, όπως επίσης η δυνατότητα επιλογής του Night Package χωρίς να είναι υποχρεωτικά τα πακέτα AMG Line και Stainless Steel. Περιλαμβάνει φιμέ τζάμια που διώχνουν τη θερμότητα, γρίλια και καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών σε μαύρο μεταλλικό χρώμα, σκούρα κρύσταλλα για τα φωτιστικά σώματα.

Η γερμανική εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι η έκδοση G 400d με τον 6κύλινδρο diesel των 330 ίππων και των 700 Nm ροπής είναι πλέον διαθέσιμη για να υπάρχει περιορισμός στην παραγωγή της.

Στα προγράμματα οδήγησης προστίθεται το "Desert", το οποίο προσφέρει αυξημένη πρόσφυση στα αμμώδη εδάφη. Στο στάνταρ εξοπλισμό βρίσκεται πλέον η κάμερα οπισθοπορείας, κομμάτι του Parking Package, όπως και το ψηφιακό ταμπλό widescreen cockpit.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...