Νέο Jeep Wrangler Rubicon: Σκληρό σαν βράχος

Το Rubicon 392 Concept έχει 450 ίππους, 0-100 km/h σε 5 sec και εξωπραγματικές εκτός δρόμου δυνατότητες

  • -
  • -

Το Wrangler Rubicon επιστρέφει δυναμικά, να συνεχίσει την παράδοση του μοντέλου. Μετράει 30 χρόνια ιστορίας και πάντα διακρίνονταν για τις εκτός δρόμου δυνατότητές του. Σήμερα επιστρέφει με τη μορφή του Wrangler Rubicon 392 Concept, έχοντας κάτω από το καπό του έναν V8 κινητήρα 6,4 λίτρων ου αποδίδει 450 ίππους και 610 Nm ροπής. Έτσι, το άγριο Jeep επιταχύνει από στάση μέχρι τα πρώτα 100 km/h σε μόλις 5 sec.

Παράλληλα το μοντέλο εφοδιάζεται με άξονες Dana 44, κιβώτιο με σχέσεις υποπολλαπλασιασμού, διαφορικά με ηλεκτρονικό κλείδωμα, αλλά και κιτ αύξησης της απόστασης από το έδαφος της Mopar. Το στιβαρό αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων σε συνδυασμό με τα παραπάνω στοιχεία συνθέτουν ένα Jeep Wrangler με κορυφαίες επιδόσεις σε εντός και εκτός δρόμου διαδρομές.

Έχοντας κατακτήσει τη διάκριση Trail Rated, το Jeep Wrangler Rubicon 392 Concept έχει τη δυνατότητα να ξεπερνά υδάτινα κολλήματα βάθους 94εκ. ενώ εντυπωσιακές είναι και οι γωνίες προσέγγισης, ράμπας και διαφυγής (51,6ο, 29,5ο, 40,1ο). Τα εντυπωσιακά μηχανολογικά στοιχεία του Jeep Wrangler Rubicon 392 Concept, συνοδεύονται από αντίστοιχα εντυπωσιακά στοιχεία στην εμφάνιση, όπως τα εκτός δρόμου αξεσουάρ της Mopar, το «φουσκομένο» καπό και βέβαια τα Red Rock δερμάτινα καθίσματα με τις χρυσές ραφές.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...