Αυτό είναι το νέο Audi Q4 E-Tron Sportback concept (video)

Λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση του Audi Q4 E-Tron Sportback concept, στο διαδίκτυο διέρρευσαν εικόνες που αποκαλύπτουν την εικόνα του

  • -
  • -

Η Audi αναμένεται σύντομα να παρουσιάσει το concept του Audi Q4 E-Tron Sportback. Όμως, νωρίτερα διέρρευσαν στο διαδίκτυο εικόνες του αυτοκινήτου που αποκαλύπτουν τη σχεδίαση του αμαξώματος, αλλά και του εσωτερικού. Μάλιστα, το 4Drive Time δημοσίευσε και σχετικό βίντεο, το οποίο και μπορείτε να δείτε παρακάτω. Σε σχέση με το Q4 e-tron concept που παρουσιάστηκε στην περσινή έκθεση της Γενεύης, δεν συναντάμε αλλαγές στο εμπρός μέρος.



Οι σημαντικότερες εντοπίζονται στο πίσω μέρος της οροφής, η οποία έχει μεγαλύτερη κλίση, με την αεροτομή να είναι τοποθετημένη στο τζάμι της 5ης πόρτας. Διαφοροποιημένη είναι και η γραμμή των πίσω παραθύρων, ακολουθώντας τη σχεδιαστική φιλοσοφία των Sportback.



Αλλαγές στο εσωτερικό δεν θα υπάρχουν ανάμεσα στις δύο εκδόσεις του Q4 e-tron, με τη νεότερη γενιά του Audi Virtual Cockpit να συνδυάζεται με μία οθόνη αφής 12,3 ιντσών. Και η έκδοση Sportback θα βασίζεται στη νεότερη πλατφόρμα του VW Group, τη ΜΕΒ, ενώ θα εφοδιάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες που θα αποδίδουν συνδυαστικά 305 ίππους, χαρίζοντας του τελική ταχύτητα της τάξεως των 180 km/h, ενώ τα πρώτα 100 χιλιόμετρα από στάση θα έρχονται σε μόλις 6,3 sec.



Πηγή: 4 Drive Time

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...