Τι αλλάζει στην έκδοση Nismo του Nissan GT-R (video)

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά και στη Nissan το εφάρμοσαν στην πράξη με την νεότερη εκδοχή του GT-R που ακολουθείται από τον κωδικό Nismo

  • -
  • -

Θεωρείται η απόλυτη και κορυφαία εκδοχή του Nissan GT-R. Η έκδοση του 2020 με τον κωδικό Nismo έχει βελτιωθεί σε καίρια σημεία, με στόχο την δημιουργία ενός κορυφαίου supercar. Οι Ιάπωνες τεχνικοί της Nissan χρησιμοποιήσαν τεχνογνωσία που έχουν αποκομίσει από τους αγώνες του Πρωταθλήματος GT και… αρκετό κάρμπον! Η χρήση του συγκεκριμένου εξωτικού υλικού είναι εκτεταμένη, συμβάλλοντας στη μείωση του βάρους. Κάρμπον συναντάμε στην οροφή, στους αεραγωγούς πάνω από τους θόλους, στο εσωτερικό του καπό, στο κάτω μέρος του εμπρός προφυλακτήρα και στα πλαϊνά μαρσπιέ. Η παρουσία του είναι εμφανής τόσο στην μεγάλη πίσω αεροτομή, όσο και στον διαχύτη. Μάλιστα, οι συγκεκριμένες αλλαγές συμβάλλον και στη βελτίωση της αεροδυναμικής της νεότερης γενιάς του Nismo GT-R. Παράλληλα, τα φρένα είναι κεραμικά με το βάρος τους να εξοικονομεί επιπλέον 16,5 κιλά.

Σημειώστε, ότι για την περίσταση ο κινητήρας αποδίδει 600 ίππους, διαθέτοντας καλύτερη απόκριση σε όλο το εύρος στροφών, ενώ διαφορετική ρύθμιση έχει και η ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη ανάρτηση που φέρει την υπογραφή της Bilstein.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...