Η νέα Skoda Octavia σε crossover αμάξωμα Scout

Διαθέσιμη σε προσθιοκίνητη και τετρακίνητη έκδοση – Δείτε τη γκάμα των κινητήρων της

  • -
  • -

Εντός του καλοκαιριού θα αρχίσουν στη χώρα μας οι πωλήσεις της νέας Octavia, η οποία θα είναι διαθέσιμη και σε plug-in υβριδική έκδοση, κάτι που σημαίνει ότι δικαιούται κρατικής επιδότησης τόσο ως ταξί όσο και ως εταιρικό αυτοκίνητο. Στην τέταρτη γενιά του, το best seller της Skoda αναβαθμίστηκε και άλλο ποιοτικά, ενώ εξοπλίστηκε με τελευταίας γενιάς συστήματα ασφάλειας, άνεσης και συνδεσιμότητας.

Τώρα παρουσιάζεται και η εκτός δρόμου έκδοση Scout της Octavia Estate. Για πρώτη φορά δεν προσφέρεται αποκλειστικά ως τετρακίνητη, αλλά μπορεί να συνδυαστεί και με κίνηση στους εμπρός τροχούς. Η απόσταση από το έδαφος είναι αυξημένη κατά 15 mm σε σχέση με την απλή Octavia, για κίνηση και μακριά από την άσφαλτο.

ΔΕΙΤΕ 5 HOT INFO ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ SKODA OCTAVIA

Οι οπτικές διαφοροποιήσεις (προφυλακτήρες, πλαστικά προστατευτικά, λεπτομέρειες σε ασημί απόχρωση, νέες ζάντες αλουμινίου 18 ή 19 ιντσών), δίνουν στην Octavia Scout τον περιπετειώδη χαρακτήρα που αναζητούν όσοι θέλουν ένα μεγάλο οικογενειακό αυτοκίνητο για ταξίδια σε κάθε προορισμό. Το αυτοκίνητο, μήκους άνω των 4,7 μέτρων, προσφέρει χώρο αποσκευών 640 lt.

Η γκάμα των κινητήρων

Η προσθιοκίνητη Octavia Scout  είναι διαθέσιμη είτε με τον 1.5 TSI 150 ίππων είτε με τον 2.0 TDI 115 ίππων, με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων και στις δύο περιπτώσεις. Επίσης προσφέρεται ο κινητήρας miild-hybrid 1.5 TSI e-TEC, με 7άρι DSG. 

Η Octavia Scout 4x4 έρχεται με τον 2.0 TSI 190 PS, τον 2.0 TDI 200 PS και τον 2.0 TDI 150 PS (με DSG 7 σχέσεων). Η τετρακίνηση στέλνει έως το 90% της ροπής στον πίσω άξονα και έως το 85% της ροπής σε έναν τροχό.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...