Μάλλον για το 2021 πάει το Audi Q4 e-tron

Με τιμή που αναμένεται να ξεκινάει λίγο πάνω από τα 40.000 ευρώ

  • -
  • -

Η Audi συνεχίζει την επιθετική της στρατηγική στην κατηγορία των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων. Στην έκθεση της Γενεύης του 2019, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία είχε παρουσιάσει το πρωτότυπο Q4 e-tron, το οποίο θα αποτελέσει το αμέσως επόμενο ηλεκτροκίνητο μοντέλο που θα λανσάρει. Οι νεότερες πληροφορίες, αναφέρουν ότι το γερμανικό SUV θα παρουσιαστεί στα τέλη του χρόνου και από το νέο έτος θα είναι διαθέσιμο στις αγορές. Μάλιστα, τα ίδια ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η τιμή του θα ξεκινάει λίγο πάνω από τα 40.000 ευρώ περίπου στη Γερμανία.



Το Q4 e-tron θα είναι το πρώτο μοντέλο της Audi που θα βασίζεται στην πλατφόρμα MBE της Volkswagen, κάτι που εγγυάται ακόμα καλύτερη απόδοση. Σχεδιαστικά, φυσικά παραπέμπει στο γνωστό μας e-tron, αλλά είναι δεδομένο ότι θα διαθέτει μικρότερες διαστάσεις.
Οι δύο ηλεκτρικοί κινητήρες προσφέρουν συνδυαστική ισχύ 306 ίππων και μαζί εξαιρετικές επιδόσεις, όπως για παράδειγμα τα 6,3 sec που απαιτούνται για τα πρώτα 100 km/h από στάση. Τέλος οι μπαταρίες θα έχουν χωρητικότητα 82 kWh και η αυτονομία αγγίζει τα 450 km.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...