Άθραυστα παράθυρα στο pick up της Tesla; Μάλλον όχι (vid)

Η παρουσίαση του Cybertruck δεν πήγε όπως θα ήθελε ο Elon Musk

  • -
  • -

Με ένα αμήχανο χαμόγελο και την ατάκα «τουλάχιστον δεν πέρασε στο εσωτερικό», αντιμετώπισε ο Elon Musk την αποτυχημένη επίδειξη για τα άθραυστα παράθυρα του Cybertruck. Το ηλεκτρικό pick up που παρουσίασε η Tesla αναμένεται να φθάσει στη γραμμή παραγωγής στα τέλη του 2021.

Το Cybertruck ξεχωρίζει για τη σχεδίαση και τη θωράκισή του, η οποία σύμφωνα με τον ιδρυτή της Tesla αντέχει σε σφαίρες 9mm. Η επίδειξη όμως των άθραυστων παραθύρων δεν είχε… ευτυχή κατάληξη, όταν ο σχεδιαστής της μάρκας, Franz von Holzhausen, πέταξε μία μεταλλική μπάλα σε αυτά.

Το ηλεκτρικό pick up της Tesla θα διατίθεται σε πισωκίνητη (με έναν ηλεκτροκινητήρα) και τετρακίνητη (με δύο ή τρία ηλεκτρικά μοτέρ) έκδοση, με τις τιμές του να αρχίζουν από τα 39.900 δολάρια. Στην κορυφαία έκδοση η αυτονομία θα ξεπερνά τα 800 km, ενώ η επιτάχυνση 0-96 km/h θα διαρκεί λιγότερο από 3 sec.

H εικόνα πάντως του Cybertruck δεν έπεισε τους αναλυτές της αγοράς, με αποτέλεσμα η μετοχή της Tesla να υποχωρήσει αρκετές ποσοστιαίες μονάδες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...