Hyundai i10 N Line: Με 100 ίππους και σπορ εμφάνιση

Η εμπορική πορεία του μοντέλου θα εκκινήσει το καλοκαίρι του 2020

  • -
  • -

Παράλληλα με την αποκάλυψη του πιο Hardcore μοντέλου που έχει «φιλοτεχνήσει», i30 Ν Project C, η Hyundai αφαιρεί την «κουκούλα» και στην έκδοση N Line του i10, το οποίο παρουσιάστηκε μόλις λίγες μέρες νωρίτερα.

Το Hyundai i10 N Line συνδυάζει τον δυναμικό σχεδιασμό, τις προηγμένες τεχνολογίες συνδεσιμότητας και τα υψηλά επίπεδα ασφάλειας του ολοκαίνουριου μικρού μοντέλου της, με την σπορ φιλοσοφία που κυριεύει τις εκδόσεις N Line. Η εμπορική πορεία της έκδοσης θα εκκινήσει το καλοκαίρι του 2020.



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: HYUNDAI i30 N PROJECT C: TO ΠΙΟ HARDCORE ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΜΑΡΚΑΣ

Συγκεκριμένα, το i10 γίνεται το τέταρτο κατά σειρά μοντέλο που «φορά» τη… στολή N Line, μετά τα i30, i30 Fastback και Tucson. Αυτή του προσδίδει «αγριότερη» όψη μέσω μιας όμορφης αντίθεσης που δημιουργούν οι απαλές επιφάνειες και οι αιχμηρές γραμμές. Εξωτερικά, ξεχωρίζουν οι ανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες και η μεγαλύτερη μάσκα, οι ζάντες αλουμινίου 16’’, τα LED φώτα ημέρας, καθώς και οι διάσπαρτες κόκκινες λεπτομέρειες στο αμάξωμα.

Ομόχρωμες πινελιές κοσμούν και το εσωτερικό και δη το δερμάτινο τιμόνι τύπου N Line, όπως επίσης τον επιλογέα ταχυτήτων, τα pedals και τα δακτυλίδια στους αεραγωγούς του κλιματισμού. Σημειώνεται πως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε έξι χρώματα, ενώ η οροφή διατίθεται σε δύο αποχρώσεις.

Όσον αφορά τους κινητήρες, κάτω από το καπό βρίσκεται ο τρικύλινδρος χιλιάρης T-GDi των 100 ίππων και των 172 Nm ροπής, καθώς και ο τετρακίλυνδρος MPi των 1.2 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 84 ίππους και 118 Nm ροπής. Αμφοτέροι οι κινητήρες συνδυάζονται με 5τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...