Τι θα δούμε κάτω από την «κουκούλα» του Skoda Superb; (video)

Αδειάζει η κλεψύδρα για την παγκόσμια πρεμιέρα της ναυαρχίδας της μάρκας και του Superb Scout

  • -
  • -

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος μέχρι την παγκόσμια πρεμιέρα του του ανανεωμένου Skoda Superb και του ολοκαίνουριου Superb Scout, η οποία είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Πέμπτη, 23 Μαΐου.

Για να μετριάσει, ωστόσο, την αγωνία των φίλων της, η τσεχική μάρκα δημοσιεύει ένα teaser βίντεο, προϊδεάζοντάς τους για το τι θα βρίσκεται κάτω από τις «κουκούλες» των μοντέλων.

Τόσο στο Superb (sedan) όσο και στο Scout, που αποτελεί ένα station wagon με crossover χαρακτηριστικά, τις εντυπώσεις κλέβουν τα full LED Matrix φώτα, μια τεχνολογία που συναντάμε για πρώτη φορά σε μοντέλα της φίρμας.     

Στον αντίποδα, «διχαστικά» αναμένεται να λειτουργήσει η νεωτεριστική πρωτοβουλία της μάρκας, να αντικαταστήσει το σήμα της, στη θύρα του χώρου αποσκευών, με το όνομά της.

Μεγάλη απήχηση, ωστόσο, αναμένεται να έχουν τα πίσω φώτα ομίχλης που ενώνονται μεταξύ τους μέσω μιας επιβλητικής μεταλλικής ράβδου, καθώς και το ψηφιακό ταμπλό.


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ SUPERB ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ξεχωριστή νότα, τέλος, δίνει η «επιγραφή» “Laurin & Klement” (σ.σ. πρώτη ονομασία της μάρκας), η οποία θα βρίσκεται πάνω από το ντουλαπάκι του συνοδηγού, καθώς και η προβολή της ονομασίας του αυτοκινήτου στο έδαφος μέσω προβολέα LED.

Σημειωτέον πως η παγκόσμια πρεμιέρα των δύο μοντέλων θα πραγματοποιηθεί ανήμερα της προημιτελικής φάσης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Χόκεϊ (IIHF Ice Hockey World Championship), στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας. Η Skoda αποτελεί τον μεγάλο χορηγό της διοργάνωσης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...