Έτοιμο το ηλεκτρικό Skoda Citigo!

Στην Ελλάδα το περιμένουμε στις αρχές του 2020

  • -
  • -

Λίγες ημέρες πριν παρουσιαστεί επίσημα από τη Skoda, το ηλεκτρικό Citigo «συνελήφθη» από το φωτογραφικό φακό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για το video του λανσαρίσματός του. Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν σε λογαριασμό στο twitter Skoda News και άρχισαν να κάνουν το… γύρο του διαδικτύου.

Η κυριότερη οπτική διαφορά σε σχέση με τις απλές εκδόσεις εντοπίζεται στην κλειστή μάσκα, ενώ έχει αλλάξει ελαφρά η εισαγωγή αέρα στον προφυλακτήρα. Στην πόρτα του χώρου αποσκευών, τη θέση του σήματος της μάρκας έχει πάρει το λογότυπο "SKODA" με μεγάλα γράμματα, ενώ κάτω αριστερά εντοπίζουμε το "Citigo-e" και κάτω δεξιά το "iV" που παραπέμπουν στην ηλεκτρική έκδοση.

Η έναρξη παραγωγής του Citigo-e iV θα γίνει εντός του 2019, όμως σύμφωνα με τις πληροφορίες του GOCAR οι πωλήσεις του θα αρχίσουν τους πρώτους μήνες του 2020. Η αυτονομία με μία φόρτιση αναμένεται να ξεπερνά τα 250 km.

Εντός του 2020 θα ακολουθήσουν τα πρώτα ηλεκτρικά Skoda που βασίζονται στην πλατφόρμα ΜΕΒ του Ομίλου Volkswagen, ανάμεσά τους το crossover με αυτονομία 500 km που βασίζεται στο πρωτότυπο VISION iV (δείτε ΕΔΩ περισσότερα). Μέχρι το 2022, η μάρκα θα λανσάρει περισσότερα από 30 νέα μοντέλα, ανάμεσά τους 10 ηλεκτρικά ή plug-in υβριδικά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...