Το Kia Stinger σε έκδοση GTS (vid)

Το σπορ sedan αποκτά ακόμη πιο άγρια έκδοση

  • -
  • -

Ακόμη πιο απολαυστικό καθιστά το Stinger η Kia, προσφέροντας την έκδοση GTS. Το σπορ sedan παρουσιάστηκε στην έκθεση της Νέας Υόρκης και θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό, μόλις 800 αυτοκινήτων.

Μπορεί το Stinger GTS να έχει τον ίδιο κινητήρα-κιβώτιο με το GT, τον 3.3 V6 απόδοσης 366 ίππων και το 8άρι αυτόματο κιβώτιο, όμως οι μεταξύ τους διαφορές δεν είναι μόνο αισθητικές, όπως στη χρήση ανθρακονήματος.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ KIA STINGER ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το GTS εφοδιάζεται με εξελιγμένη έκδοση της τετρακίνησης, το D-AWD (Dynamic All-Wheel Drive), το οποίο φέρει και πίσω μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. Στα προγράμματα Comfort mode (60% της ροπής στον πίσω άξονα) και Sport mode (80% πίσω), προστίθεται και το Drift mode (100% στους πίσω τροχούς, με το κιβώτιο να κρατά σταθερή σχέση).

Στόχος να κλείσει η… απόσταση ανάμεσα στην τετρακίνητη και την πισωκίνητη έκδοση του Stinger GT και να αυξηθεί η απόλαυση που προσφέρει κατά τη δυναμική οδήγηση. Πέρα από την έκδοση D-AWD, το Stinger GTS θα είναι διαθέσιμο και ως πισωκίνητο.

Οι τιμές του Stinger GTS στις ΗΠΑ ορίστηκαν στα 44.000 δολάρια για την πισωκίνητη έκδοση και τα 46.500 δολάρια για την τετρακίνητη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...