Το πιο μεγάλο SUV στην γκάμα της Mercedes-Benz (vid)

H GLS ξεπερνά σε μήκος τα 5,2 μέτρα και μπορεί να φιλοξενήσει 7 επιβάτες

  • -
  • -

Στα τέλη του 2019 θα αφιχθεί στις εκθέσεις της Mercedes-Benz η νέα GLS. Το μεγάλο και πιο πολυτελές SUV της γερμανικής μάρκας έκανε πρεμιέρα στο σαλόνι αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, ενώ η παραγωγή του θα γίνεται στις ΗΠΑ.

Οι διαστάσεις της (μήκος 5,21 μ. και πλάτος 1,96 μ) την κατατάσσουν στην κατηγορία των μεγάλων οχημάτων ελεύθερου χρόνου, ενώ το μεταξόνιο των 3,13 μ. επιτρέπει την τοποθέτηση και τρίτης σειράς καθισμάτων. Σύμφωνα με την Mercedes-Benz, στα δύο τελευταία καθίσματα μπορούν να καθίσουν άτομα με ύψος έως 1,94 μ! Για όσους θέλουν μεγαλύτερες ανέσεις, υπάρχει η δυνατότητα 6θέσιας καμπίνας, με δύο ανεξάρτητα καθίσματα στη δεύτερη σειρά.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ MERCEDES-BENZ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει δύο οθόνες 11,6 ιντσών για την ψυχαγωγία των πίσω επιβατών, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα σε όλες τις σειρές, θύρες φόρτισης USB για όλους και αυτόματο κλιματισμό 5 ζωνών.

Μία από τις εκδόσεις του μεγάλου SUV είναι η GLS 580 4MATIC, με ήπια υβριδική τεχνολογία που χρησιμοποιεί ηλεκτρικό σύστημα 48V. H μέγιστη ισχύς είναι 489 ίπποι και η ροπή 700 Nm, ενώ για σύντομη περίοδο η λειτουργία EQ Boost προσφέρει επιπλέον 22 PS και 250 Nm. Στην Ευρώπη θα είναι διαθέσιμες και δύο diesel εκδόσεις, η GLS 350 d 4MATIC με 286 ίππους και η GLS 400 d 4MATIC με 330 ίππους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...