Τo ξεχωριστό Citroen SpaceTourer «The Citroenist Concept» (vid)

Το ιδιαίτερο πολυμορφικό μοντέλο ταιριάζει χρωματικά με τα ποδήλατα που φιλοξενεί στην καμπίνα

  • -
  • -

Ένα ιδιαίτερο πρωτότυπο της Citroen κατέφθασε στο ελβετικό Σαλόνι Αυτοκινήτου, το οποίο κατασκευάστηκε για να μεταφέρει ένα περιορισμένης παραγωγής ποδήλατο. Η ονομασία του τελευταίου είναι «Rider the Citroenist by Martone», ενώ το τετρακίνητο μοντέλο είναι το SpaceTourer «The Citroenist Concept». Ουσιαστικά, αποτελεί ένα όχημα για τις απόλυτες εξορμήσεις, έχοντας φυσικά τον ανάλογο χώρο για δύο ποδήλατα στην καμπίνα, ένα «έξυπνο γραφείο» και ένα άνετο… καθιστικό στην οροφή.

Το εσωτερικό του μπορεί να φιλοξενήσει και να κοιμίσει έως και 4 άτομα. Σε σύγκριση με την απλή version του SpaceTourer, το αμάξωμα του concept βρίσκεται πιο ψηλά από το έδαφος και φέρει το σύστημα τετρακίνησης της Dangel. Όλα τα παραπάνω συνδυάζονται με το αποδοτικό μοτέρ πετρελαίου 2.0 BlueHDi 150 ίππων και το χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Όσον αφορά τα ποδήλατα, τα συλλεκτικά μοντέλα είναι σχεδιασμένα για καθημερινή χρήση. Είναι από ατσάλι και αλουμίνιο και το βάρος τους είναι 12 κιλά έκαστο. Φέρουν ταχύτητες 3ών σχέσεων και το κόστος τους αγγίζει τα 950 ευρώ το καθένα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...