Polestar 2 στις 27 Φεβρουαρίου

Ένα Anti-Model 3 από τη σουηδική φίρμα

  • -
  • -
Το δεύτερο μοντέλο της Polestar θα αποκαλυφθεί στις 27 Φεβρουαρίου σε μια διαδικτυακή εκδήλωση, πριν κάνει το ντεμπούτο του στο επερχόμενο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Πριν λίγους μήνες, η θυγατρική εταιρεία υψηλών επιδόσεων αυτοκινήτων της Volvo, η Polestar παρουσίασε το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο των 400 ίππων, το οποίο μπορεί να ταξιδέψει έως 500 km με μία φόρτιση.
Νέες πληροφορίες θέλουν το νέο Polestar (νούμερο δύο) να διαθέτει τέσσερεις πόρτες με coupe χαρακτήρα και διαστάσεις κοντά στο Tesla Model 3. Το Polestar 2 είναι ο πρώτος ουσιαστικός ανταγωνιστής του αμερικάνικου μοντέλου. Το σουηδικό μοντέλο έχει υιοθετήσει αρκετές γραμμές του πρωτότυπου Volvo 40.2, ενώ θα είναι και το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής, που θα εξοπλίζεται με το Google Android HMI (Human Machine Interface). Αυτό σημαίνει ότι το infotainment του θα επικοινωνεί με όλα σχεδόν τα εργαλεία της Google, όπως είναι το Google Assistant, Google Maps, το Play Store κλπ.
Παράλληλα, η Polestar θα προσφέρει στους υποψήφιους ιδιοκτήτες της τη δυνατότητα αγοράς του μοντέλου ή ενοικίαση μηνιαίως. 
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...