Lamborghini Unico: Το πρώτο υβριδικό supercar της φίρμας

Δεν θα είναι πρωτότυπο, αλλά θα είναι μόνο για 63 τυχερούς

  • -
  • -
Δεν είναι επτασφράγιστο μυστικό ότι η Lamborghini ετοιμάζει να αποκαλύψει το πρώτο υβριδικό supercar και μάλιστα θα φέρει την κωδική ονομασία LB48H. Το επερχόμενο μοντέλο θα είναι περιορισμένης παραγωγής και θα προσφερθεί μόνο σε λίγους, σημαντικούς και πιστούς ανθρώπους της ιταλικής φίρμας, δίνοντας έτσι μεγάλη βαρύτητα σε ένα υπεραυτοκίνητο που σηματοδοτεί τη νέα εποχή της Lamborghini. 
Σίγουρα δεν θα κρατήσει την παραπάνω ονομασία, αλλά είναι ακόμα άγνωστο πώς θα είναι το «πραγματικό» του όνομα. Σύμφωνα με ένα γνωστό μπλόγκ του χώρου, η απάντηση είναι: Unico! Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι το όνομα έχει διαρρεύσει και δεν έχουμε λόγο να μην το πιστεύουμε, τουλάχιστον προς το παρόν. Σχεδιαστικά, θα απέχει από τα συνηθισμένα, αλλά μέσα στα πλαίσια του «γήινου».
Η Unico (ή όπως αλλιώς επρόκειτο να ονομάζεται) δεν θα είναι πρωτότυπο, αλλά θα κατασκευαστεί σε 63 αντίτυπα και το καθένα θα κοστίζει περίπου 2,18 εκατομμύρια ευρώ.
Η υβριδική Lamborghini θα εφοδιάζεται με τον γνώριμο 6.5 ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα των 800 ίππων, ο οποίος θα συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα χαρίζοντας 50 επιπλέον ίππους. 
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...