H νέα Toyota Supra στο Goodwood

Σε πρωτότυπη μορφή, αλλά κοντά στο τελικό στάδιο

  • -
  • -

Η Toyota Supra θα παρουσιαστεί σε πρωτότυπη μορφή μέσα στην εβδομάδα στο Goodwood Festival of Speed. H ιαπωνική εταιρεία δημοσίευσε μέσω του twitter μια teaser φωτογραφία από τη νέα Supra, που θα αποκαλυφθεί στην αγγλική εκδήλωση.

Από τη φωτογραφία φαίνεται το πίσω τμήμα του sport μοντέλου, ενώ στο φόντο ξεκουράζεται η αγωνιστική εκδοχή της Supra. Το πρωτότυπο μοντέλο θα οδηγηθεί από τον επικεφαλής μηχανολόγο, Tetsuya Tada, καθώς και από τον επαγγελματία οδηγό τους, Herwig Daenens. Το πισωκίνητο μοντέλο θα είναι καλυμμένο με αυτοκόλλητα καμουφλάζ, ενώ στο πλάι υπάρχει και το logo του αγωνιστικού τμήματος, Toyota Gazoo Racing.

Η Toyota επιβεβαίωσε ότι η Supra εφοδιάζεται με έναν σε σειρά 6κύλινδρο κινητήρα και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του GOCAR, ο κινητήρας θα προέρχεται από την BMW. Πιο συγκεκριμένα, είναι ο 3λιτρος των 340 ίππων και 500 Nm ροπής. Δημοσιεύματα θέλουν την αναβιωμένη Supra να χρειάζεται μόνο 4,5 sec για να φτάσει τα 96 km/h από στάση. Ωστόσο θα προσφέρεται παράλληλα και σε entry level έκδοση με 2λιτρο κινητήρα 250 ίππων.

Όσον αφορά την έκδοση παραγωγής, η Toyota υποσχέθηκε ότι η νέα Supra θα πωλείται μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2019.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...