Ετοιμάζεται μια νέα Bugatti

Πιο γρήγορη, πιο ελαφριά και πιο ακριβή από τη Chiron Sport

  • -
  • -
Περίπου ένα μήνα μετά την αποκάλυψη της Chiron Sport, μια ευχάριστη είδηση έρχεται από τα «σοκάκια του ίντερνετ» με την γαλλική μάρκα να ετοιμάζει ένα νέο μοντέλο με την ονομασία Divo. Αυτές οι φήμες βγήκαν στην επιφάνεια μετά από ένα μυστικό event που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες. Εκεί, εκλεκτοί καλεσμένοι έμαθαν για μια πιο περιορισμένη έκδοση του υπεραυτοκινήτου με τον W16 κινητήρα, ενώ αργότερα έγινε γνωστό ότι θα κατασκευαστεί σε 40 μονάδες. Αξίζει να αναφερθεί ότι έχουν ήδη πουληθεί!

Η Bugatti Divo είναι πολύ γρήγορη, μιας και ενδέχεται να χρειάζεται 2,5 sec για να φτάσει τα 100 km/h από στάση, ενώ για τα πρώτα 200 km/h θέλει 6,5 sec. Η τελική ταχύτητα της «απλής» Chiron είναι 420 km/h, ωστόσο η Divo επικεντρώθηκε να αναβαθμίσει τα κράτημα και την επιτάχυνση. Στο τελευταίο βοήθησε το νέο αγωνιστικό κιβώτιο ταχυτήτων και το «αδυνάτισμα» κατά 18 κιλά σε σχέση με τη Chiron Sport.

Όσον αφορά την τιμή, η νέα Bugatti πουλήθηκε έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ. Σχεδόν τα διπλάσια από τη Chiron. Ακόμα, η Divo είναι ακριβότερη από την πιο πλούσια σε εξοπλισμό Chiron Sport, που φτάνει τα 3,1 εκατ. ευρώ.

Η επίσημη αποκάλυψη αναμένεται σε λίγες ημέρες.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...