Το προσιτό Tesla είναι “πιο γρήγορο και από BMW M3”

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Elon Musk

  • -
  • -
Το προσιτό Tesla είναι “πιο γρήγορο και από BMW M3”
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Τις τεχνικές προδιαγραφές του τετρακίνητου Tesla Model 3, ανακοίνωσε η εταιρεία μέσω twitter του επικεφαλής της αμερικάνικης φίρμας. Πιο συγκεκριμένα, το Telsa Model 3 με τους δύο ηλεκτροκινητήρες διαθέτει δύο διαφορετικές εκδόσεις, οι οποίες επικεντρώνονται στην υψηλή αυτονομία και στη μέγιστη απόδοση.

Αρχικά, το Model 3 παρουσιάστηκε με έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 258 ίππων στον πίσω άξονα, ωστόσο η νέα AWD έκδοση φέρει ακόμα έναν στον εμπρός άξονα με άγνωστη -ακόμα- συνδυαστική απόδοση. Αυτό που επιβεβαιώθηκε είναι ότι η απλή τετρακίνητη έκδοση ολοκληρώνει τη διαδικασία 0-96 km/h σε μόλις 4,5 sec, ενώ η εκρηκτική version φτάνει τα 96 km/h από στάση σε μόλις 3,5 sec. Η μέγιστη ταχύτητά τους είναι 250 km/h.
Σύμφωνα με τον Elon Musk, η ισχυρή έκδοση του Model 3 κοστίζει 78.000 δολάρια με όλα τις τα έξτρα εκτός από το ημιαυτόνομο σύστημα, Autopilot. O ιδρυτής της φίρμας πρόσθεσε ότι το Model 3 είναι 15% γρηγορότερο και πιο σταθερό σε σχέση με μια BMW M3, ενώ μπορεί να κερδίσει οποιοδήποτε αυτοκίνητο της κατηγορίας του μέσα σε αγωνιστική πίστα.


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2019 (LIVE)

GOCAR TV

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2019 (LIVE)