Ένα υπερπολυτελές crossover από την Mercedes-Benz (vid)

Η νέα δημιουργία της Maybach παρουσιάστηκε στην έκθεση του Πεκίνου

  • -
  • -

Με σχήμα κάτι ανάμεσα σε sedan και SUV, η Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury είναι το όραμα των σχεδιαστών της Mercedes-Benz για ένα αυτοκίνητο που μπορεί να φθάσει παντού προσφέροντας απαράμιλλη πολυτέλεια στους επιβάτες του.

Υπό την καθοδήγηση του επικεφαλής σχεδιαστή του ομίλου Daimler, Gorden Wagener, δημιούργησαν ένα SUV τριών όγκων, μήκους 5,26 μέτρων. «Το Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury αποτελεί την αρχή ενός νέου είδους στο χώρο του αυτοκινήτου», δήλωσε ο Wagener. «Συνδυάζει το DNA ενός SUV και ενός sedan και είναι η προσωποποίηση της Mercedes-Maybach ως της απόλυτης πολυτελούς μάρκας».

Ο GORDEN WAGENER ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟ GOCAR ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ A-CLASS

Στο εσωτερικό κυριαρχούν το λευκό δέρμα, το ξύλο και ο ροζ χρυσός, που αποτελεί την τάση στο χώρο των κοσμητάτων. Το ψηφιακό ταμπλό περιλαμβάνει τη διπλή ψηφιακή οθόνη (12,3 ιντσών η καθεμία) που συναντάμε και σε αυτοκίνητα παραγωγής της μάρκας από τη Στουτγάρδη.

Η Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury είναι ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο, με τέσσερα μοτέρ που εξασφαλίζουν τετρακίνηση και αποδίδουν συνδυαστικά 750 ίππους. Οι μπαταρίες είναι τοποθετημένες στο πάτωμα, έχουν χωρητικότητα 80 kWh και προσφέρουν αυτονομία 500 km. H λειτουργία ταχυφόρτισης (έως 350 kW) επιτρέπει μέσα σε μόλις 5 λεπτά το πολυτελές crossover να εξασφαλίσει επιπλέον 100 km. Όσο για την τελική ταχύτητα, αυτή είναι αντίστοιχη ενός sports car και περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...