Αυτό είναι το νέο Toyota RAV4

Η 5η γενιά στο Σαλόνι της Νέας Υόρκης

  • -
  • -

Η Toyota διάλεξε την Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης για να αποκαλύψει το νέο RAV4. H 5η γενιάς του γνωστού SUV θα αποκαλυφθεί και στη Γηραιά Ήπειρο στην αρχή της επόμενης χρονιάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ SUV της αγοράς!

Το νέο Toyota RAV4 βασίζεται στην πλατφόρμα Toyota New Global Architecture (TNGA) και πρόκειται να προσφέρει περισσότερη ευρυχωρία στο εσωτερικό του. Η σχεδίασή του έχει γίνει σαφώς πιο αιχμηρή σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, αλλά περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά θα γνωρίζουμε στο άμεσο μέλλον. Όσον αφορά το μηχανολογικό κομμάτι, το ιαπωνική SUV φέρει δύο κινητήρες. Θα υπάρχει ένας 2λιτρος βενζινοκινητήρας, καθώς και ένας 2,5 λτ. κινητήρας βενζίνης, ο οποίος συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα. Υπάρχει διαθέσιμο το σύστημα τετρακίνησης και στις δύο παραπάνω περιπτώσεις, ενώ ο 2.0 συνδυάζεται και με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Το νέο Toyota Auris

Σύμφωνα με έρευνες, το RAV4 αποτελεί ένα από τα πιο καλοπουλημένα μοντέλα της Toyota στην Ευρωπαϊκή αγορά. Μόνο τα C-HR, Yaris και Auris ξεπέρασαν σε πωλήσεις το RAV4. Περισσότερα σύντομα…

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...