Αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο ηλεκτρικό SUV της Jaguar

H I-PACE θα αποκαλυφθεί διαδικτυακά την 1η Μαρτίου

  • -
  • -

Ένα σημαντικό βήμα προς την ηλεκτροκίνηση κάνει φέτος η Jaguar, με το λανσάρισμα της I-PACE, ενώ μηδενικών ρύπων SUV. Το αυτοκίνητο θα αποκαλυφθεί την Πέμπτη 1 Μαρτίου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και λίγες ημέρες αργότερα το κοινό θα έχει την ευκαιρία να το δει από κοντά στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης (6-18 Μαρτίου). Μέχρι τότε τη βλέπουμε ανάμεσα στην μικρότερη E-PACE και την μεγαλύτερη F-PACE.

Αμέσως μετά τη διαδικτυακή παρουσίαση, θα ανακοινωθούν τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και οι τιμές της Jaguar I-PACE. Με ταχυφορτιστή 50kW DC οι μπαταρίες του I-PACE θα φορτίζονται σε ποσοστό 80% εντός 85 λεπτών, ενώ ο χρόνος θα μειώνεται στα 45 λεπτά με ταχυφορτιστή 100kW DC! Εκτιμάται ότι η αυτονομία του τετρακίνητου ηλεκτρικού SUV θα φθάνει τα 500 km, επιτρέποντάς του να διανύει μεγάλες αποστάσεις πριν χρειαστεί φόρτιση.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ TESLA ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Σύμφωνα με τα αρχικά στοιχεία που είχε δημοσιοποιήσει η Jaguar, οι ηλεκτροκινητήρες τυ I-PACE έχουν συνδυαστική ισχύ 400 ίππων και ροπή 700 Nm, ενώ τα 100 km/h έρχονται από στάση σε περίπου 4 sec.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...