Infiniti Μ35 Hybrid

Το πρώτο υβριδικό μοντέλο της Infiniti

  • -
  • -

Υβριδική τεχνολογία και δυναμική οδηγική εμπειρία υπόσχεται η Infiniti με το πρώτο της υβριδικό που έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του στη Γενεύη. Το M35 Hybrid διαθέτει έναν 3.5 V6 βενζινοκινητήρα κι έναν ηλεκτροκινητήρα 68 ίππων. Η τεχνολογία Infiniti Direct Response Hybrid πρωτοεμφανίστηκε στο πρωτότυπο Essence ένα χρόνο πριν, στην έκθεση της Γενεύης του 2009.

Την κίνηση δίνει στους πίσω τροχούς είτε ο V6, είτε ο ηλεκτροκινητήρας, είτε και οι δύο. Κύριο στοιχείο του συστήματος είναι οι δύο συμπλέκτες, με τον έναν να είναι τοποθετημένος ανάμεσα στον βενζινοκινητήρα και τον ηλεκτροκινητήρα έτσι ώστε ο πρώτος να αποσυνδέεται εντελώς από το σύστημα όταν δεν λειτουργεί, μειώνοντας τις απώλειες ισχύος λόγω μηχανικών τριβών.

Αν και ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η απόδοση του υβριδικού Infiniti, σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρεία διακρίνεται για την γρήγορη επαναφόρτιση των μπαταριών, τη μεγάλη αυτονομία και την σπορ οδηγική αίσθηση. Το M35 Hybrid θα ξεκινήσει να διατίθεται στις ευρωπαϊκές αγορές από την άνοιξη του 2011.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...