Το μεγάλο crossover της Lexus

Το LF-1 Limitless είναι η μελλοντική ναυαρχίδα της premium μάρκας

  • -
  • -

Ένα εντυπωσιακό crossover, μήκους 5 μέτρων και με πολυτελές τετραθέσιο εσωτερικό, αποκάλυψε η Lexus στο σαλόνι αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ. Το LF-1 Limitless concept μας προϊδεάζει για τη μελλοντική σχεδιαστική γλώσσα της θυγατρικής της Toyota, ενώ – όπως μαρτυρά και το όνομά του – μπορεί να συνδυαστεί με όλους τους τύπους κινητήρων: από εσωτερικής καύσης έως ηλεκτρικά μοτέρ και κυψέλες καυσίμου (fuel cell). Άλλωστε έως το 2025 κάθε μοντέλο της Lexus θα κυκλοφορεί είτε αποκλειστικά ως ηλεκτρικό είτε και σε ηλεκτρική εκδοχή.

Οπτικά, το Lexus LF-1 ξεχωρίζει από το μακρύ καπό, τους μεγάλους τροχούς των 22 ιντσών, την τεράστια μάσκα και τα εντυπωσιακά φωτιστικά σώματα, τόσο μπροστά όσο και πίσω. Η εικόνα στην καμπίνα των επιβατών είναι ταυτόχρονα μινιμαλιστική και πολυτελής, επιτρέποντας στον οδηγό να επικεντρωθεί στο δρόμο. Οι διακόπτες απουσιάζουν από την κεντρική κονσόλα, καθώς και αυτές του αυτόματου κιβωτίου βρίσκονται πάνω στο τιμόνι!

Στην τεχνολογική φαρέτρα του μεγάλου crossover περιλαμβάνεται και σύστημα αυτόνομης οδήγησης στη λειτουργία Chauffeur, με τον υπολογιστή να αναλαμβάνει όλες τις λειτουργίες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...