Το Octavia RS με τους 245 ίππους στην πίστα και το δρόμο (vid)

Το best seller της Skoda έρχεται στα καλύτερά του, με πιο ισχυρό 2λιτρο turbo και ηλεκτρονικό διαφορικό

  • -
  • -

Η γκάμα του δημοφιλούς μοντέλου της Skoda ολοκληρώνεται με το λανσάρισμα του Octavia RS 245, το οποίο προσφέρεται τόσο σε sedan όσο και σε combi αμάξωμα. Ο γνωστός 2.0 TSI έχει «πουσαριστεί» κι άλλο, ώστε να αποδίδει 245 ίππους και 370 Nm ροπής, ενώ μπορεί να συνδυαστεί είτε με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων είτε με το διπλού συμπλέκτη DSG με 7 σχέσεις.

Ως αποτέλεσμα, τα 100 km/h έρχονται από στάση σε 6,6 sec (6,7 για την Octavia Combi), ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 250 km/h. Στον εξοπλισμό περιλαμβάνεται ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και sport πλαίσιο που χαμηλώνει το αμάξωμα κατά 14 mm σε σχέση με τις απλές εκδόσεις.

Η Octavia RS 245 διαφέρει τόσο οπτικά (με μαύρους τροχούς 19 ιντσών, μεγαλύτερη εμπρός γρίλια, επανασχεδιασμένο προφυλακτήρα και κρύσταλλα φωτιστικών σωμάτων, μαύρα καλύμματα στους εξωτερικούς καθρέπτες, σκούρες απολήξεις της εξάτμισης κ.α.) όσο και στον τομέα του εξοπλισμού (σύστημα πλοήγησης Columbus με οθόνη 9,2 ιντσών, δίκτυο LTE μεταφοράς δεδομένων και Wi-Fi hotspot, sport καθίσματα με επένδυση από αλκαντάρα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΤΗΣ SKODA OCTAVIA RS ΜΕ 230 ΙΠΠΟΥΣ
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...