Πρεμιέρα για το κορυφαίο Countryman με τους 231 ίππους (vid)

Η ΜΙΝΙ παρουσιάζει στη Σαγκάη την έκδοση JCW του compact SUV

  • -
  • -

Η σπουδαιότητα της κινέζικης αγοράς για την παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία αποτυπώνεται και στην πληθώρα παρουσιάσεων που γίνονται στην έκθεση της Σαγκάης. Μία από αυτές είναι του John Cooper Works Countryman, ενός αυτοκινήτου που συνδυάζει τις δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου με τις επιδόσεις και τη sport συμπεριφορά στην άσφαλτο. Το λανσάρισμά του στην Ευρώπη θα αρχίσει μέσα στην άνοιξη.

Στη δεύτερη γενιά του, το ΜΙΝΙ Countryman είναι πιο ευρύχωρο και πιο ολοκληρωμένο από πριν, ενώ με το 2λιτρο TwinPower Turbo αποκαλύπτει τη δυναμική του πλευρά. Ο 4κύλινδρος κινητήρας αποδίδει 231 ίππους και 350 Nm ροπής. Στάνταρ είναι η τετρακίνηση ALL4, ενώ οι οδηγοί μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στο 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και το αυτόματο Steptronic των 8 σχέσεων. Και στις δύο περιπτώσεις η επιτάχυνση 0-100 km/h διαρκεί 6,5 sec, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 234 km/h.

Στον εξοπλισμό του John Cooper Works Countryman περιλαμβάνεται sport ανάρτηση με φρένα της Brembo και τροχούς 18 ιντσών. Το αεροδυναμικό κιτ χαρίζει άγρια εμφάνιση στο premium SUV, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στη δυναμική συμπεριφορά του.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...