Italdesign Zerouno: Ένα V10 supercar με ιταλική αύρα

Εντυπωσιακό σε εμφάνιση, εκρηκτικό σε επιδόσεις, διαθέσιμο όμως μόνο για πέντε τυχερούς

  • -
  • -

Ο σχεδιαστικός οίκος Italdesign είναι μέλος της οικογένειας Volkswagen από το 2010. Φέτος κατέβηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης με ένα supercar που διακρίνεται για την ιταλική του αύρα. Σχεδιαστικά κόβει την ανάσα, όπως σχεδόν όλα τα δημιουργήματα του οίκου, με το Zerouno να διακρίνεται για την αεροδυναμική του που μοιάζει δανεισμένη από μονοθέσιο της Formula1.

Το μοντέλο ενσωματώνεται σε μια νέα μάρκα με την ονομασία Italdesign Automobili Speciali και θα παραχθεί σε μόλις πέντε μονάδες, με το πρώτο να έχει προγραμματιστεί για παράδοση προς το τέλος του χρόνου. Το Zerouno θα προσφέρει τη δυνατότητα πλήρους εξατομίκευσης όσον αφορά την αισθητική του, με carbon look και πολλά άλλα.

Το αυτοκίνητο πατάει σε τροχούς 20 ιντσών με την Pirelli να έχει εξελίξει τα ελαστικά διαστάσεων 245/30 εμπρός και 305/30 πίσω. Κάτω από το καπό του έχει ένα μεγάλο κινητήρα 5,2 λίτρων V10 γνωστό μας από το Audi R8, ο οποίος χαρίζει στο εντυπωσιακής σχεδίασης μοντέλο εξαιρετικές επιδόσεις. Τα πρώτα 100 km/h από στάση έρχονται σε μόλις 3,2 sec, ενώ η μέγιστη ταχύτητα αγγίζει τα 330 km/h.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...