Το station της Skoda που δε φοβάται να λερωθεί (vid)

Παγκόσμια πρεμιέρα στη Γενεύη για την ανανεωμένη έκδοση του Octavia Scout

  • -
  • -

Κομμάτι της ανανεωμένης γκάμας του Skoda Octavia – από τις απλές εκδόσεις μέχρι το κορυφαίο RS με τους 245 ίππους – είναι η έκδοση Scout. Βασίζεται στο αμάξωμα Combi και προσφέρει μία εναλλακτική σε όσους θέλουν μεν ένα crossover, δεν είναι όμως διατεθειμένοι να κάνουν υποχωρήσεις στον τομέα των χώρων και της πρακτικότητας.

Το ανανεωμένο Octavia Scout φέρει φρεσκαρισμένο εμπρός μέρος με τα φωτιστικά σώματα να χωρίζονται σε δύο τμήματα. Οι εκτός δρόμου δυνατότητες τονίζονται από τις ποδιές μπρος-πίσω, τα πλαστικά προστατευτικά και την αυξημένη απόσταση από το έδαφος (στα 17 cm). Το σημαντικότερο ατού είναι βέβαια η στάνταρ τετρακίνηση αλλά και τα ηλεκτρονικά μπλοκέ διαφορικά στους δύο άξονες.

Η τσέχικη μάρκα προσφέρει το μοντέλο με τρεις επιλογές κινητήρων: τον 1.8 TSI με 180 ίππους (σε συνδυασμό με 6τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη) και το 2.0 TDI σε δύο παραλλαγές, με 150 (με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο) ή 184 ίππους (με 6άρι DSG).

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει σύστημα πολυμέσων νέας γενιάς και μακρά λίστα από ηλεκτρονικά υποβοήθησης του οδηγού (Trailer Assist, Blind Spot Detect, Rear Traffic Alert, City Emergency Brake, Park Assist κ.α.).

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...