Ανανέωση για την BMW 6 Series

Με μια πιο πλούσια έκδοση MY 2017 έρχεται η μεγάλη 6άρα

  • -
  • -

Μέχρι την έλευση της νέας γενιάς 6 Series που αναμένεται σε δύο χρόνια, η BMW φροντίζει να κρατά το ενδιαφέρον του κοινού υψηλό. Για τον λόγο αυτό έκανε κάποιες επιμέρους αναβαθμίσεις στα μεγάλα της κουπέ, προσθέτοντας πολυτέλεια η οποία εξάλλου είναι και το ζητούμενο σε αυτά τα μοντέλα.

Πιο αναλυτικά ένα νέο πακέτο M είναι διαθέσιμο, με στοιχέια carbon-fiber τα οποία στην προηγούμενη γενιά συνόδευαν μόνο τις M6. Επιπλέον, νέο χρώμα προστέθηκε στην παλέτα της 6άρας με ονομασία Sonic Speed Blue και νέες δίχρωμες ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών.

Φυσικά μέσα από το πρόγραμμα εξατομίκευσης που προσφέρει η BMW για τα μοντέλα της μπορείτε να διαμορφώσετε σύμφωνα με τα γούστα σας τη νέα 6άρα. Κατά τα λοιπά και όσον αφορά τη γκάμα των κινητήρων αυτή παραμένει αναλλοίωτη με τους γνωστούς βενζίνης, 3λιτρο TwinPower Turbo για την 640i με 320 ίππους, τον 4,4 λίτρων επίσης TwinPower Turbo για την 650i με 450 ίππους και τον 3λιτρο turbo-diesel με 313 ίππους.

Για τη μετάδοση φροντίζει αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων με την κίνηση να περνάει στους πίσω τροχούς ή κατόπιν παραγγελίας και στους τέσσερις. Η ανανέωση αφορά όλες τις εκδόσεις της σειράς 6, δηλαδή την Coupe, την Cabrio και την Gran Coupe.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...