Το Volkswagen Atlas μπήκε στην παραγωγή

Η γερμανική εταιρεία ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη παραγωγής του μεγάλου SUV της

  • -
  • -

Στο εργοστάσιο Chattanooga της Volkswagen στο Tennessee της Αμερικής θα κατασκευάζεται το Atlas, το μεγάλο 7θέσιο SUV της γερμανικής εταιρείας. Αυτό το μοντέλο η Volkswagen θα το χρησιμοποιήσει ως Δούρειο Ίππο για να ανακάμψει στην αγορά την Αμερικής.

«Το Atlas σηματοδοτεί ένα νέο ταξίδι της Volkswagen, καθώς μπαίνουν πιο βαθιά στην καρδιά της αμερικανικής αγοράς, αλλάζοντας προφίλ, από τα πιο μικρά αυτοκίνητα, στα μεγαλύτερα και πιο οικογενειακά» δήλωσε ο CEO της VW για την αγορά Β. Αμερικής, Hinrich J. Woebcken. Συνεχίζοντας τόνισε «είμαστε υπερήφανοι που αυτό το αυτοκίνητο σχεδιάστηκε για την αγορά της Αμερικής και θα κατασκευάζεται εδώ στο εργοστάσιο του Tennessee».

Το νέο Volkswagen Atlas θα κατασκευάζεται μαζί με το Passat στο εργοστάσιο Chattanooga, το οποίο θα αναβαθμιστεί και σε προσωπικό, από τα 2.400 άτομα θα φτάσει τα 2.800, ενώ αναμένεται σε βάθος χρόνο με την παραγωγή του Atlas να αυξηθεί ακόμα περισσότερο ο αριθμός των εργαζομένων. Η Volkswagen επένδυσε επιπλέον 900 εκατομμύρια δολάρια στις εγκαταστάσεις της, οι οποίες πλέον είναι σημαντικά μεγαλύτερες.

 

Διαβάστε επίσης: Volkswagen Atlas με επτά θέσεις (video)



ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...