To νέο e-Golf με αυτονομία έως 200 km

H Volkswagen αναβαθμίζει τη μπαταρία του ηλεκτρικού μικρομεσαίου μοντέλου

  • -
  • -

Λίγο μετά την παρουσίαση του νέου Volkswagen Golf, η γερμανική φίρμα αποκάλυψε την ηλεκτρική έκδοση του μικρομεσαίου μοντέλου στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Los Angeles. Εκτός από την εξωτερική εμφάνιση που υιοθετήθηκε από την συμβατική version, το νέο e-Golf εξοπλίζεται με νέα 35,8 kWh λιθίου-ιόντων μπαταρία, αυξάνοντας την αυτονομία του οικολογικού μοντέλου έως και 50%. Το αποτέλεσμα είναι το e-Golf να μπορεί να ταξιδέψει έως και 200 χιλιόμετρα μέχρι να εξαντληθεί το ρεύμα της μπαταρίας.

Για τον «ανεφοδιασμό» του ηλεκτρικού μοντέλου, η Volkswagen έχει τοποθετήσει έναν επιπλέον εσωτερικό "φορτιστή", 7,2 kW, ο οποίος στην ουσία βοηθάει στη διαδικασία της φόρτισης της μπαταρίας, ώστε να ολοκληρώνεται σε λιγότερο από 6 ώρες. Επίσης, οι ακριβότερες εκδόσεις του e-Golf διαθέτουν σύστημα ταχυφορτιστή, ο οποίος φορτίζει το 80% της μπαταρίας σε λιγότερο από 1 ώρα.
Κάποιες από τις τεχνολογίες που διαθέτει το νέο e-Golf είναι το Forward Collision Warning με αυτόματο φρενάρισμα και το πακέτο Drive Assistance, το οποίο περιλαμβάνει ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, το Adaptive Cruise Control, το Pedestrian Monitoring, το Blind Sport Monitor Plus, το Lane Assist και το Light Assist. Τέλος, στο εσωτερικό του συναντάμε τη μεγάλη οθόνη 9,2 ιντσών.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...