Abarth Tributo XSR Concept

Ένα πρωτότυπο που γιορτάζει την ειδική έκδοση της Yamaha XSR 900

  • -
  • -

Η ιταλική εταιρεία με σήμα τον σκορπιό αποκάλυψε μια νέα έκδοση σε πρωτότυπη μορφή με την ονομασία Tributo XSR. Παρουσιάστηκε στην EICMA και κατασκευάστηκε στο πλαίσιο εορτασμού της ειδικής έκδοσης Yamaha XSR 900, η οποία εφοδιάζεται με τον 3κύλινδρο 850cc. Η ρετρομοντέρνα μοτοσικλέτα φέρει εξαρτήματα από ανθρακόνημα, εξαγωγή τιτανίου της Akrapovic, ρετρό ζελατίνα και είναι βαμμένη στα χρώματα της Abarth.

Η παραγωγή της μοτοσικλέτας θα περιοριστεί στις 695 μονάδες. Οι πρώτοι 95 ιδιοκτήτες, που θα «κλείσουν» την ειδική έκδοση XSR διαδικτυακά  τον Ιανουάριο θα παραλάβουν την αποκλειστική πρόσκληση για VIP Abarth Experience. Οι υπόλοιπες 600 μηχανές θα προσφέρονται μέσω των αντιπροσώπων της Yamaha από τον Απρίλιο 2017.

Όσον αφορά το τετράτροχο πρωτότυπο μοντέλο, βασίζεται στον «μικρό πύραυλο» της Abarth με γκρι απόχρωση και κόκκινες λεπτομέρειες. Επίσης, όπως και η μηχανή, έτσι και το Abarth εξοπλίζεται με εξάτμιση της Akrapovic και στο πίσω μέρος υπάρχει κολλημένο το λογότυπο XSR για να δικαιολογηθεί ο συσχετισμός των δύο οχημάτων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...