Renault Trezor: Ξεπερνά τη φαντασία (video)

Φουτουριστική σχεδιαστική προσέγγιση με λύσεις που δεν έχεις ιδέα ότι πραγματοποιούνται

  • -
  • -

Η Renault με το πρωτότυπο Trezor μας παρουσιάζει τις νέες τάσεις της στη σχεδίαση. Αναμβίλοα επιβλητικό, με μήκος 4,7 μέτρα, αεροδυναμική Cd 0.22 τεράστιους τροχούς 21 και 22 ιντσών εμπρός πίσω αντίστοιχα και διθέσια διαρρύθμιση στο διαστημικό εσωτερικό του. Για να περάσεις σε αυτό θα πρέπει το επάνω μέρος του Trezor να μετακινηθεί προς τα εμπρός.

Το πλαίσιο είναι monocoque και η καμπίνα των επιβατών είναι κατασκευασμένη από ανθρακονήματα προκειμένου να διατηρηθεί το βάρος του αυτοκινήτου χαμηλά. Η ζυγαριά δείχνει 1.600 κιλά που δεν είναι πολλά, αν αναλογιστούμε ότι για την κίνησή του φροντίζουν ένα ηλεκτρικό μοτέρ που παίρνει ενέργεια από μια συστοιχία μπαταριών.

Η μονάδα ισχύος προέρχεται από την Formula E και αποδίδει 350 ίππους και 380 Nm ροπής που επιτρέπει στο όμορφο πρωτότυπο να επιταχύνει από στάση μέχρι τα πρώτα 100 km/h σε μόλις 4 sec. Επιπλέον, το Renault Trezor είναι πλήρως αυτόνομο που επιτρέπει στον οδηγό να απολαύσει τη διαδρομή και να ασχοληθεί περισσότερο με το εσωτερικό του αυτοκινήτου και τη συντροφιά του.

Στο καμπυλωτό ταμπλό χρησιμοποιείται τεχνολογία OLED όπως στα Android smartphones με οθόνη Gorilla Glass. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...