«Γρήγορη» ανανέωση για το Audi Q3

Επιδερμικές αλλαγές δέχτηκε το Audi Q3 μετά από σχεδόν δύο χρόνια ζωής

  • -
  • -

Το Q3 δεν είναι πλέον το μικρότερο Audi μετά την παρουσίαση του Audi Q2 που ανέλαβε ρόλο βασικού στην γκάμα των SUV της γερμανικής μάρκας. Έτσι με τον ανταγωνισμό να ενισχύεται, συμπεριλαμβανομένου και του εσωτερικού, το Q3 ανανεώνεται ελαφρώς για να παραμείνει επίκαιρο.

Στην πράξη οι αλλαγές εστιάζονται στις νέες μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, η γκρι μάσκα και η «λεπίδα» που κόβει στο κάτω μέρος τον προφυλακτήρα και έχει το ίδιο χρώμα με το αμάξωμα. Μια νέα απόχρωση έρχεται να προστεθεί στην παλέτα του Q3, ενώ για την πιο σπορ αισθητική του μοντέλου φροντίζει το πακέτο S Line.

Επιπλέον, νέα είναι η έκδοση S Line Competition Special Edition η οποία πατά πάνω στην S Line έχοντας επιπλέον μαύρα στοιχεία στις ζάντες αλουμινίου με διάσταση 19 ιντσών, καλύμματα στους εξωτερικούς καθρέπτες, με γυαλιστερές λεπτομέρειες στο κάτω μέρος του πίσω προφυλακτήρα και μια αεροτομή.

Εφοδιασμένο με σπορ ανάρτηση Audi Drive Select για δυναμικό έλεγχο και σύστημα πολυμέσων, το Audi Q3 S Line Competition στοιχίζει 33.050 ευρώ με τη βασική έκδοση να ξεκινά από τα 30.100 ευρώ στην αγορά τη Γερμανίας. Η ανανεωμένη έκδοση του Audi Q3 θα είναι διαθέσιμη στην αγορά μέσα στο φθινόπωρο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...