Η όμορφη Aston Martin Vanquish Zagato Volante

Όπως και η κλειστή της αδερφή, θα παραχθεί και αυτή σε 99 μονάδες

  • -
  • -

Ανάμεσα στις υπόλοιπες ομορφιές του Pebble Beach υπάρχει και η εκθαμβωτική Aston Martin Vanquish Zagato Volante και, όπως και στην «κλειστή» έκδοση, θα παραχθούν μόλις 99 μονάδες. Ενώ αρχικά είχε ακουστεί ότι η τιμή τόσο του coupe, όσο και του ανοιχτού μοντέλου θα ξεπερνούσαν τις 900.000 ευρώ, νέες πληροφορίες θέλουν τη Βρετανίδα να κοστολογείται λίγο πάνω από τα 500.000 ευρώ.

Εμφανισιακά, το νέο μοντέλο έχει συλλέξει αρκετές σχεδιαστικές πινελιές από παλιότερα cabrio αυτοκίνητα που είχε αναλάβει ο οίκος Zagato, όπως είναι η DB7, DB AR1 του 2003 και τη V8 Vantage Volante του 1987. H Vanquish Zagato Volante δεν διαφέρει καθόλου από την κλειστή εκδοχή, εκτός φυσικά από την οροφή, όπου συναντάμε ένα ανθρακονημάτινο καπάκι ντυμένο με μαλακό υλικό. Κάτω από το καπό υπάρχει ο V12 κινητήρας των 5,9 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 600 ίππους. Το 0-100 km/h στην cabrio έκδοση έρχεται σε 3,7 sec.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής ανάπτυξης της Aston Martin, Marek Reichman, η Vanquish Zagato Volante αντικατοπτρίζει ακόμα μία δίοδο συνεργασίας που μπορεί να έχει η βρετανική φίρμα με μία τόσο έμπιστη εταιρεία όπως είναι η Zagato.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...