Αυτό είναι το νέο Ford Kuga ST-Line

Με πιο «hot» look και πιο… σφιχτή αίσθηση στον δρόμο

  • -
  • -

Το τελευταίο μοντέλο που προστέθηκε στα ST-Line είναι το Ford Kuga, το οποίο έχει αναβαθμιστεί τόσο αισθητικά όσο και οδηγικά. Εξωτερικά υπάρχει μια μαύρη γρίλια στο επάνω μέρος της μάσκας, ενώ στο κάτω σημείο επιλέχτηκε μια κυψελοειδής. Η δυναμική του εμφάνιση συνεχίζεται με τα πλαϊνά μαρσπιέ, την αεροτομή και τα φιμέ εμπρός και πίσω φανάρια. Η Ford έχει επιλέξει μαύρες ζάντες αλουμινίου στη διάσταση των 18 ή 19 ιντσών, χαρίζοντας στο SUV ένα πιο «καυτό» look, όπως δηλαδή αρμόζει σε μια έκδοση ST-Line. Η καμπίνα έχει ντυθεί με δέρμα και διαθέτει ξεχωριστά σπορ καθίσματα. Το infotainment έρχεται αυτούσιο από την απλή έκδοση, που είναι το τελευταίας γενιάς SYNC 3.

Μηχανολογικά δεν έχουμε αλλαγές και χρησιμοποιεί τα σύνολα που εφοδιάζεται το απλό Kuga. Αναλυτικότερα, έχουμε τον 1.5 TDCi των 120 PS, καθώς και τον 2.0 TDCi που αποδίδει είτε 150, είτε 180 ίππους. Ακόμα, προσφέρεται με τον 1.5 EcoBoost των 120, 150 και 182 ίππων. Στην περίπτωση που ο υποψήφιος αγοραστής επιθυμεί να εφοδιάζεται με το σύστημα τετρακίνησης της Ford, τότε πρέπει να καταλήξει στις δυνατότερες εκδοχές των 2.0 TDCi και του 1.5 EcoBoost. Η ειδοποιός διαφορά όμως σε σχέση με την απλή έκδοση είναι στην ανάρτηση, η οποία υπόσχεται καλύτερη οδική συμπεριφορά. Αμορτισέρ και ελατήρια έχουν ρυθμιστεί με ένα πιο σκληρό set-up με αποτέλεσμα να σημειώνει μικρότερες κλίσεις το αμάξωμα στις στροφές. Επίσης, ο οδηγός νιώθει το τιμόνι πιο σπορ και πιο σφιχτό, χάρη στο νέο σύστημα διεύθυνσης που διαθέτει.

Τέλος, το Ford Kuga ST-Line έχει δρομολογηθεί να πωλείται στην ευρωπαϊκή αγορά πριν το 2017, μαζί με την Vignale Edition.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...