To 2017 έρχεται το νέο Nissan Juke

Θα διαθέτει πιο «πράσινους κινητήρες», υβριδική έκδοση και αναβαθμισμένη τεχνολογία

  • -
  • -

Το νέο Nissan Juke βρίσκεται ήδη στα σκαριά και ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του μέσα στο 2017. Με το Juke η Nissan «άνοιξε» μία νέα κατηγορία αυτή των baby SUV και συνεχίζει παρουσιάζοντας σε περίπου 1 χρόνο τη δεύτερη γενιά του ιδιαίτερου crossover. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το νέο Juke βασίζεται σε νέα πλατφόρμα, η οποία πιθανότατα να είναι η CMF-B. Αν όντως ισχύει αυτό, τότε το Juke θα είναι το δεύτερο μοντέλο της Nissan που θα πατάει επάνω στην εν λόγω πλατφόρμα μετά το επόμενης γενιάς Micra.

Η κίνηση σχετικά με την τοποθέτηση της νέας πλατφόρμας επιτρέπει στην ιαπωνική εταιρεία να εφοδιάζει και οικονομικούς, καθώς και αποδοτικούς κινητήρες, ακόμα και με υβριδικό σύνολο. Πιο συγκεκριμένα, θα διατίθεται 3κύλινδρος 1.0 κινητήρας turbo, ενώ θα συνεχίσουν να προσφέρονται οι 1.5 dCi και 1.6 DiG-T των 190 ίππων. Όσο για το υβριδικό σύνολο, σύμφωνα με τον Nakamura, είναι σχεδόν υποχρεωτικό να παρέχεται αυτή η εναλλακτική.

Εμφανισιακά, το εμπρός μέρος θα πλησιάζει τη μάσκα του Qashqai, κρατώντας τις ιδιαίτερες γραμμές που κάνουν το Juke να ξεχωρίζει. Στο πίσω μέρος θα δούμε μια πιο λιτή εμφάνιση με τα φανάρια να συνεχίζουν να έχουν το σχήμα μπούμερανγκ. Δεν αναμένουμε ριζικές αλλαγές, αλλά σίγουρα θα κάνει τη διαφορά σε σχέση με τον προκάτοχό του. Εσείς, θα θέλατε να αλλάξει εντελώς;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...