Η πολυτελής πλευρά του Ford Kuga στην παραγωγή

Μια έκδοση Vignale που δίνει έμφαση στην πολυτέλεια και την ποιότητα θα αποκτήσει το νέο Kuga

  • -
  • -

Παρουσιάστηκε πρώτα ως concept στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, υποδηλώνοντας την πρόθεση της Ford να το περάσει στην παραγωγή, κάτι που θα γίνει άμεσα. Ο λόγος για το ανανεωμένο Kuga στην πλούσια έκδοση Vignale. Στόχος της εταιρείας είναι να του δώσει επιπλέον ώθηση και παράλληλα να πιάσει ένα νέο κοινό που του αρέσει η ποιότητα η πολυτέλεια και η ξεχωριστή αισθητική.

Αυτό ακριβώς προσφέρει το Ford Kuga Vignale, με αναβαθμισμένη εμφάνιση που υπογραμμίζεται στις λεπτομέρειες τόσο στο εξωτερικό τμήμα του αυτοκινήτου, όσο και στο εσωτερικό του, όπου κυριαρχούν δερμάτινες χειροποίητες επενδύσεις. Κάτω από το καπό υπάρχει ο 1.5 EcoBoost βενζίνης σε δύο εκδόσεις, με 150 και 182 ίππους, ενώ τη γκάμα συμπληρώνει ο 2λιτρος πετρελαιοκινητήρας με 150 και 180 ίππους αντίστοιχα. Ανάλογα με την έκδοση συνδυάζονται με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων και στις κορυφαίες εκδοχές του προσφέρεται και με τετρακίνηση.

Πλούσιο είναι το επίπεδο εξοπλισμού, το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το σύστημα πολυμέσων SYNC 3 με οθόνη αφής οκτώ ιντσών και ηχεία υψηλής πιστότητας. Επιπλέον και όσον αφορά τα στοιχεία εξοπλισμού ασφάλειας περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων το σύστημα προειδοποίησης για ακούσια αλλαγή λωρίδας, ενημέρωση για κινδύνους στις «τυφλές» γωνίες του αυτοκινήτου και αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας. Σύμφωνα με την Ford ο λόγος που θα βγάλει στην παραγωγή της έκδοση Vignale του Kuga είναι γιατί οι εκδόσεις που διατίθεται το SUV της είναι οι κορυφαίες σε ποσοστό μάλιστα που αγγίζει το 80%. Έτσι, θα προσθέσει στην κορυφαία έως τώρα Titanium την Vignale, πιστεύοντας ότι αξίζει τα επιπλέον χρήματα που ζητά και επίσης θα έχει απήχηση στο αγοραστικό κοινό.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...