Έρχεται η νέα Porsche Panamera (video)

Με ένα ανατρεπτικό βίντεο η Porsche έρχεται να προαναγγείλει την έλευση της Panamera

  • -
  • -

Μια φωτογραφία στο σκοτάδι που δείχνει το πίσω μέρος της νέας Panamera και ένα ανατρεπτικό βίντεο είναι τα στοιχεία που μας δίνει η Porsche πριν την αποκάλυψη του μοντέλου της. Κομψό και πιο χαμηλό είναι το τελείωμα της νέας Panamera, με φωτιστικά σώματα LED και αρκετά στοιχεία δανεισμένα από τις νέες 718 Boxster και Cayman.

Αιχμή στους επικριτές της είναι το συγκεκριμένο βίντεο που ανέβασε η Porsche για να προαναγγείλει την νέα Panamera. Εστιάζει στις αμφιβολίες που είχε το κοινό με το άκουσμα διαφόρων εγχειρημάτων της Porsche, τα οποία φάνταζαν αντισυμβατικά και παράτολμα, αλλά εντέλει την δικαίωσαν. Γιατί όπως αναφέρει χρειάζεται θάρρος για να ξεχωρίσεις και σίγουρα για να πετύχεις.

Όσον αφορά τη νέα Porsche Panamera, θα πατά σε μια νέα πλατφόρμα, η οποία θα διαθέτει μεγαλύτερο μεταξόνιο, αλλά θα είναι πιο ελαφριά κατά 90 κιλά. Θα εφοδιάζεται με την νέα γενιά τούρμπο V6 και V8 κινητήρων, ενώ λίγο αργότερα στη γκάμα θα προστεθεί και μια υβριδική έκδοση. Στο εσωτερικό οι σχεδιαστές δημιούργησαν μια πιο μίνιμαλ προσέγγιση με μεγάλη οθόνη αφής 12 ιντσών και σημαντικά λιγότερα πλήκτρα. Η επίσημη παρουσίαση του μοντέλου θα γίνει τον Οκτώβριο εμπρός στο κοινό της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Παρισιού.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...