Πιο δυναμικό το Subaru BRZ (video)

Με αλλαγές στα σημεία, λίγους ίππους παραπάνω και νέες ρυθμίσεις το BRZ γίνεται πιο δυναμικό

  • -
  • -

Με αισθητικές αλλαγές στα σημεία που εστιάζονται στους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και φώτα με λειτουργία ημέρας και προαιρετικά προβολείς ομίχλης με λαμπτήρες LED, που χρησιμοποιούνται και πίσω. Επίσης, νέας σχεδίασης είναι και οι ζάντες αλουμινίου, ενώ στο εσωτερικό οι αλλαγές αφορούν την οθόνη LCD 4,2 ιντσών και το ανασχεδιασμένο τιμόνι με νέα χειριστήρια.

Στα πιο σοβαρά, η Subaru έχει κάνει πιο μικρή την τελική σχέση το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων για πιο άμεση απόκριση του κινητήρα στο γκάζι. Επιπλέον έχει προσθέσει πέντε ίππους με τον 2λιτρο επίπεδο ατμοσφαιρικό κινητήρα να φτάνει τώρα τους 205 ίππους. Ελαφρώς αυξημένη είναι και η ροπή που αγγίζει τα 212 Nm και όλα αυτά χάρη στη νέα πολλαπλή εισαγωγής από αλουμίνιο και το ανασχεδιασμένο σύστημα εξαγωγής που βελτιώνει τη ροή του αέρα.

Στην ανανεωμένη εκδοχή του το Subaru BRZ πλέον έχει βελτιωμένη ρύθμιση στην ανάρτηση, με νέα ελατήρια και αμορτισέρ, αλλά και πιο μεγάλη αντιστρεπτική πίσω που ενισχύει την ακαμψία του αυτοκινήτου και του χαρίζει πιο άμεσες αντιδράσεις, ενώ δουλειά έχει γίνει και στους ελαστικούς συνδέσμους. Διαθέσιμη είναι και μια πιο σκληροπυρηνική έκδοση Performance Package με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, φρένα Brembo, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών και αμορτισέρ από τη SACHS.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...