Subaru Levorg STI Sport έως 300 PS

Προς το παρόν, η διάθεση της νέας έκδοσης θα γίνεται μόνο στην Ιαπωνία

  • -
  • -

Όπως είχαμε αναφέρει, η Subaru ετοίμαζε μια πιο αγριεμένη έκδοση του οικογενειακού της μοντέλο και έφτασε πλέον η στιγμή να το αποκαλύψει. Το Levorg STI Sport βασίζεται στο ιαπωνικό μοντέλο και αναπτύχθηκε περεταίρω στο βελτιωτικό τμήμα Subaru Tecnica International. Το «Sport» στον τίτλο του μοντέλου θέλει να υποδείξει ότι δεν φέρει σκληροπυρηνικές καταβολές, όπως η έκδοση WRX STI, αλλά μία πιο light βελτίωση του οικογενειακού μοντέλου, κρατώντας την premium ατμόσφαιρα ανέπαφη.

Αυτή η… light βελτίωση που αναφέραμε, για την έκδοση με τον 1.6 turbo boxer κινητήρα και τους 170 ίππους μας ακούγεται φυσιολογική, ωστόσο για τον 2λιτρο και με απόδοση 300 ίππους, όχι και τόσο. Τα δύο μοτέρ συνδυάζονται αποκλειστικά με το αυτόματο κιβώτιο CVT, κάτι που μας «προσγειώνει» λίγο απότομα από τα πελάγη ευτυχίας που πετούσαμε.

Εμφανισιακά, η Subaru ήθελε να κάνει το Levorg STI Sport να ξεχωρίζει από τις απλές εκδόσεις, προσθέτοντάς του νέους προφυλακτήρες, αεροδυναμικά βοηθήματα και 18 ιντσών ζάντες αλουμινίου. Το σύστημα ανάρτησης προέρχεται από την Bilstein και είναι ρυθμιζόμενη και αναβαθμισμένο σύστημα διεύθυνσης. Στο εσωτερικό συναντάμε ένα όμορφο δερμάτινο σαλόνι με διχρωμία, καθώς και λογότυπα STI ραμμένα στα προσκέφαλα των εμπρός καθισμάτων.

Η Subaru πρόκειται να ξεκινήσει να πουλάει το Levorg STI Sport αποκλειστικά για την ώρα στην Ιαπωνία αυτό το καλοκαίρι, ενώ η τιμή δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...