H μοναδική Ferrari 458 MM Speciale

Νέα και μοναδική έκδοση της 458 Speciale με αλλαγές… ουσίας

  • -
  • -

Αρκετές ήταν οι φήμες που κυκλοφορούσαν τελευταία για μία νέα Ferrari που ετοιμαζόταν. Όσοι περιμένατε κάτι το διαφορετικό ή το εντελώς νέο μάλλον θα απογοητευτείτε, αφού η ιταλική φίρμα επανασχεδίασε ένα ήδη υπάρχον μοντέλο και παρουσίασε το μοναδικό 458 ΜΜ Speciale.

Το supercar με το αλογάκι στο λογότυπο είναι βαμμένο σε λευκό χρώμα και η σχεδίαση στο σημείο της πρώτης κολόνας θυμίζει το ιστορικό GTO του 1984. Σε σχέση με την απλή 458 Speciale, η ΜΜ έρχεται με ένα διαφορετικό αλουμινένιο πλαίσιο και ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες από ανθρακόνημα. Επίσης, πρόσθεσε νέους πλαϊνούς αεραγωγούς για την καλύτερη ψύξη, ενώ παρατηρούμε ότι το προφίλ του φαίνεται πιο δυναμικό και αυτό οφείλεται από τη μεγαλύτερη κλίση που σχηματίζει η οροφή. Στο πίσω μέρος έχουμε μικρές στιλιστικές αλλαγές, ενώ κάτω από το καπό παραμένει ο ατμοσφαιρικός V8 κινητήρας 4.5 με την απόδοση να βρίσκεται στους 605 ίππους και 540 Nm ροπής. Το γνώριμο μοτέρ συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων.

Νέα είναι και τα φώτα τόσο στο εμπρός όσο και στο πίσω τμήμα, ενώ η 458 ΜΜ Speciale πατάει επάνω σε τροχούς που σχεδιαστικά δεν πρόκειται να τους βρεις σε άλλη Ferrari. Σε αυτό το σημείο δεν έχουμε ακόμα φωτογραφίες από το εσωτερικό του, αλλά σύντομα θα δημοσιευτούν, μιας και το ξεχωριστό μοντέλο θα παρουσιαστεί σε διάφορα events της Ιταλίας (και όχι μόνο).

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...