Φρεσκάρισμα για το Opel Zafira Tourer (video)

Επίσημα πλέον η Opel παρουσιάζει το νέο μεγάλο οικογενειακό μοντέλο της

  • -
  • -

Το Opel Zafira Tourer θα κυκλοφορήσει επίσημα μέσα στο φθινόπωρο. Το μεγάλο MPV της Opel στη νέα γενιά του και σε σχέση με την προηγούμενη διακρίνεται για τα νέα φωτιστικά του σώματα με λειτουργία ημέρας και την ανασχεδιασμένη γρίλια, στο επάνω και κάτω μέρος του προφυλακτήρα.

Το νέο Opel Zafira δανείζεται στοιχεία από το βραβευμένο ως «Αυτοκίνητο της Χρονιάς» Astra, με τα χαρακτηριστικά διπλά φώτα ημέρας του χαρίζουν προσωπικότητα, κάτι που υπογραμμίζεται και στο εσωτερικό από το εντελώς ανασχεδιασμένο πίνακα οργάνων» δήλωσε ο Mark Adams ο Αντιπρόεδρος του τμήματος σχεδιασμού της GM.

Έτσι, εκτός από την μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση με την υιοθέτηση πιο συμβατικού σχήματος φωτιστικά σώματα, αυτό που σε κερδίζει στο νέο Zafira είναι το εσωτερικό του. Νέο είναι το τιμόνι, όπως και το σύστημα πολυμέσων με τη μεγάλη οθόνη στο ταμπλό που υποστηρίζει τη τελευταία γενιά του συστήματος IntelliLink, συμβατό με Apple Car Play και Android. Επιπλέον, χάρη στο 4G LTE Wi-Fi Hotspot, οι επιβάτες, μέχρι επτά στον αριθμό μπορεί να συνδέσουν τα κινητά τους ή οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιεί internet.

Το νέο Zafira εξοπλίζεται με τα βραβευμένα καθίσματα της Opel που προσφέρουν κορυφαία άνεση και καλή στήριξη στο σώμα. Σε επίπεδο ευρυχωρίας το MPV της Opel εντυπωσιάζει, με τον όγκο του χώρου αποσκευών να ξεκινά από τα 710 λίτρα και να φτάνει τα 1.860 λίτρα με τις πλάτες της δεύτερης σειράς καθισμάτων αναδιπλωμένες. Επιπλέον, το αυτοκίνητο διαθέτει 30 θέσεις για μικροαντικείμενα.

Ευεργετημένη από τη νέα τεχνολογία ασφάλειας βγαίνει η νέα γενιά, αφού προστέθηκαν στον εξοπλισμό του. Καμία αλλαγή δεν υπάρχει στη γκάμα των κινητήρων, με τους γνωστούς βενζίνης diesel και CNG να συνεχίζουν να είναι διαθέσιμοι.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...