Honda Civic Tourer Active Life Concept

Ιδανικό για τους λάτρεις της ποδηλασίας, κάνει ντεμπούτο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2015

  • -
  • -

Με στόχο να τονίσει τον κορυφαίο χώρο φόρτωσης και την ευελιξία της έκδοσης SW του Civic, η Honda ετοίμασε το Civic Tourer Active Life Concept  για τη φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Το πρωτότυπο αποτελεί το ιδανικό όχημα για τους λάτρεις της ποδηλασίας και ξεχωρίζει από τη αποκλειστική μπλε-ασημί βαφή που αναδεικνύει την αεροδυναμική, σπορ εξωτερική σχεδίαση, τις νέες 18άρες ζάντες αλουμινίου και τον ειδικά σχεδιασμένο πίσω προφυλακτήρα. Αλλά και τα αξεσουάρ του εσωτερικού επιβεβαιώνουν την καταλληλόλητα του μοντέλου για ανθρώπους με δραστήριο lifestyle. Χρησιμοποιώντας την έξυπνη διάταξη του ρεζερβουάρ στο κέντρο, το Civic Tourer Active Life Concept αξιοποιεί πλήρως τα 1.668 λίτρα του χώρου αποσκευών (με τα καθίσματα αναδιπλωμένα, μέχρι την οροφή) και το χαμηλό ύψος φόρτωσης. Μία έξυπνη σχάρα έχει προσαρμοστεί έτσι ώστε να μπορεί να μεταφέρει δύο ποδήλατα, μαζί με ένα τηλεσκοπικό βραχίονα ο οποίος εκτείνεται από τη σχάρα διευκολύνοντας τις εργασίες συντήρησης και επισκευών. Άλλα αξεσουάρ συντήρησης είναι μία ενσωματωμένη τρόμπα, ένα μεγάλο φως τοποθετημένο στην πίσω πόρτα, ένα σκίαστρο και ένα πτυσσόμενο πάγκο. Επίσης μία εργαλειοθήκη, μία βάση μπουκαλιού, ένα δοχείο νερού και μία βάση εμπρός τροχού ενσωματώνονται στην πλαϊνή επένδυση του χώρου αποσκευών. Μία ακόμα έξυπνη λύση αποθήκευσης είναι η ειδικά σχεδιασμένη, αεροδυναμική μπαγκαζιέρα οροφής κατάλληλη για αξεσουάρ ποδηλασίας όπως παπούτσια και κράνη.

Η αισθητική του εσωτερικού αναδεικνύεται με μπλε ραφές στο τιμόνι και τον επιλογέα  ταχυτήτων και τη σπορ μαύρη επένδυση οροφής που συναντάμε επίσης στα Civic Sport και Civic Type R. Τα εμπρός καθίσματα συνδυάζουν σουέτ και δέρμα και περιλαμβάνουν μία ταινία από carbon (ανθρακόνημα) με μπλε διακοσμητικό κορδόνι που διατρέχει το κέντρο και πλαισιώνει τις πάνω εξωτερικές επιφάνειες του καθίσματος, φτάνοντας μέχρι τη σουέτ επένδυση των θυρών.

Κάτω από το καπό του μοντέλου βρίσκουμε τον 1.6 i-DTEC diesel της σειράς Earth Dreams Technology που πρόσφατα κατέκτησε ρεκόρ οικονομίας GUINNESS WORLD RECORDS, καταναλώνοντας κατά μέσο όρο 2,82 lt/100km σε μία διαδρομή συνολικής απόστασης 13.498 km σε 24 όμορες Ευρωπαϊκές χώρες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...