BMW Active Tourer Outdoor: Παιχνίδι Αναψυχής

DESIGN STORY: Λειτουργικότητα και δυναμική εμφάνιση, αναβαθμίζουν την εμπειρία ενός μοντέρνου οχήματος ελευθέρου χρόνου

  • -
  • -

Το BMW Concept Active Tourer Outdoor λανσάρει μία άλλη άποψη χρήσης ενός πρακτικού μοντέλου υψηλής αισθητικής που προορίζεται για σπορ δραστηριότητες. Η BMW πάει παραπέρα την ιδέα του οχήματος ελευθέρου χρόνου, ποντάροντας στην μοναδική σχεδίαση και προσεγγίζοντας μια φρέσκια αντίληψη για ένα ευρηματικό και μοντέρνο οικογενειακό. Ας δούμε την αισθητική και τη φιλοσοφία του πιο αναλυτικά.

Με αρμονικές αναλογίες, το BMW Concept Active Tourer Outdoor δηλώνει το σπορ χαρακτήρα του από όποια γωνία και αν το κοιτάξεις . Με μήκος 4.350 mm, πλάτος 1.833 mm και ύψος 1.576 mm, το plug-in υβριδικό συνδυάζει ελκυστική, σπορ σχεδίαση και τη γνώριμη αισθητική των σύγχρονων BMW. Το μακρύ μεταξόνιο (2.670 mm), η ψηλή οροφή και η εγκάρσια τοποθέτηση του κινητήρα TwinPower Turbo των1,5 λίτρων, που μεταδίδει την κίνηση στους εμπρός τροχούς, δημιουργούν τις προϋποθέσεις για ένα ευρύχωρο εσωτερικό.

 

Λειτουργικά έξυπνο

Η αποκλειστική απόχρωση Gold Race Orange του concept τονίζει τη σπορ αισθητική, με κυρίαρχο στοιχείο στην εξωτερική του εμφάνιση τη χαρακτηριστική, ελαφρώς κεκλιμένη μάσκα με τα νεφρά της BMW που συμπληρώνεται με εντυπωσιακές πορτοκαλί λωρίδες. Οι δίδυμοι προβολείς με φώτα LED τοποθετημένα σαν φρύδια από πάνω, εκτείνονται μέχρι τα εμπρός φτερά και μαζί με την πολυεπίπεδη εμπρός ποδιά, ενισχύουν οπτικά την παρουσία της BMW Concept Active Tourer Outdoor. Παρατηρώντας το προφίλ του αμαξώματος, το μακρύ και ελαφρώς σφηνοειδές σχήμα χαρίζει στο BMW Concept Active Tourer Outdoor μία δυναμική ‘αύρα’ πρωτοφανή στην κατηγορία, στοιχείο που ενισχύεται και από τις χαρακτηριστικές ζάντες των 20 ιντσών.

Το εσωτερικό του BMW Concept Active Tourer Outdoor είναι ευρύχωρο και λανσάρει μία εντελώς νέα φιλοσοφία αξιοποίησης του διαθέσιμου χώρου. Η κεντρική κονσόλα δείχνει να αιωρείται ανάμεσα στα εμπρός καθίσματα και ‘χάνεται’ ομαλά στο ταμπλό. Άλλο ένα έξυπνο χαρακτηριστικό στο εσωτερικό, είναι το σύστημα μεταφοράς δύο ποδηλάτων. Αντίθετα με τις συμβατικές λύσεις, αυτό το σύστημα δεν τοποθετείται στο εξωτερικό του αυτοκινήτου αλλά ενσωματώνεται στο εσωτερικό για εξοικονόμηση χώρου. Πέραν του ότι τα ποδήλατα παραμένουν στεγνά και καθαρά, προστατεύονται άριστα από κλοπή και ζημιές. Όταν δεν χρησιμοποιείται, το σύστημα εξαφανίζεται στην πλαϊνή δομή του αυτοκινήτου ή στο πάτωμα του χώρου αποσκευών, χωρίς να θίγει τον εσωτερικό χώρο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...