Abarth 695 Edizione Maserati & 695 Assetto Corse

Άλλες δύο ειδικές εκδόσεις στη Φρανκφούρτη

  • -
  • -

Στο σταντ της Abarth στη Φρανκφούρτη δίνουν το παρών το 695 Edizione Maserati στην ειδική απόχρωση του "Record Grey" (φωτο), που θα κατασκευαστεί σε μόλις 49 μονάδες για τον εορτασμό της μάρκας που ιδρύθηκε το 1949, καθώς και το Abarth 695 Assetto Corse που διακρίνεται από μια ειδική εμφάνιση εμπνευσμένη από τα κοινωνικά δίκτυα, για να θυμίζει την επιτυχία του θεσμού Make It Your Race 2013.

Επιπρόσθετα του μεταλλικού φινιρίσματος βαφής, το Abarth 695 Maserati Edition του περιπτέρου χρησιμοποιεί μια μαύρη οροφή "soft top" και τις μαύρες γυαλιστερές ζάντες "Neptune" 17". Κινείται φυσικά από τον 1.4 Turbo T-Jet που αποδίδει 180 ίππους και συνδυάζεται με το ηλεκτρικά ελεγχόμενο ημιαυτόματο κιβώτιο Abarth Competizione με τα χειριστήρια στο τιμόνι, ενώ τα δισκόφρενα της Brembo των 300 mm και τα ειδικά αμορτισέρ της Koni φροντίζουν για τα σπορ δυναμικά χαρακτηριστικά, με τη διπλή εξάτμιση να φροντίζει για τον ειδικό ήχο πάνω από τις 3.000 rpm. Εσωτερικά, τα δερμάτινα καθίσματα είναι στο χρωματισμό του μπεζ της άμμου, με το νούμερο "695" να δηλώνει χαρακτηριστικά την παρουσία του στο προσκέφαλο. Το ταμπλό και το κιβώτιο έχουν μια ειδική επένδυση σε απόχρωση carbon ματ, που ενισχύεται περαιτέρω με το λογότυπο 695. Το μαύρο δερμάτινο τιμόνι χαρακτηρίζεται από τις εισαγωγές δέρματος και την τρίχρωμη σημαία και ενσωματώνει τα χειριστήρια του κιβωτίου ταχυτήτων, ενώ ο πίνακας οργάνων έχει ειδικά παραχθεί από την Jaeger. Άλλα χαρακτηριστικά του εσωτερικού που δημιουργούν αίσθηση είναι τα αλουμινένια πετάλια, τα μαρσπιέ από ανθρακονήματα με ειδικά σήματα "Abarth 695 Maserati Edition" και η πλάκα με το αριθμό σειράς του αυτοκινήτου, από 1 ως 49.

Το Abarth 695 Assetto Corse από την άλλη απέκτησε μια ειδική «φορεσιά». Το μικρό σπορ αυτοκίνητο που σχεδιάστηκε για αγώνες ταχύτητας βρίσκεται στη Φρανκφούρτη με μια εμφάνιση ειδικά σχεδιασμένη από το Centro Stile, εμπνευσμένη από το διαδικτυακό διαγωνισμό "Make It Your Race".

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...